Comença la cursa per ser el millor equip del Nadal! L’Aleví ‘A’, el Benjamí ‘A’ i el Benjamí ‘B’ poden convertir-se en l’equip del club que sumi més punts fins a l’aturada de la lliga

Una nova jornada de competició s’acosta al Municipal d’Alella, en aquest cas la penúltima abans de l’arribada de les vacances de Nadal. La pròxima setmana hi haurà alguns equips del club que jugaran encontres ajornats, com és el cas de l’Aleví ‘A’, el Prebenjamí i el Femení.

Aquest cap de setmana, les plantilles del CF Alella afronten un total d’onze compromisos oficials. En aquest moment de la temporada, el més interessant és conèixer quin bloc s’endurà el privilegi de ser distingit com a millor equip de l’entitat en el tram de competició que va des de l’inici de la lliga fins a l’aturada nadalenca.

De tot l’organigrama esportiu del CF Alella hi ha tres plantilles que opten a aquest ‘premi’: són l’Aleví ‘A’, el Benjamí ‘A’ i el Benjamí ‘B’. L’Aleví ‘A’ és setè en la seva lliga amb un total de 18 punts sumats, però la seva situació és especial. El conjunt de Nil Oleaga disputarà dos partits abans de marxar de vacances, fet que li obre la possibilitat de sumar un màxim de 24 punts.

El Benjamí ‘A’, per la seva part, millora les prestacions de l’Aleví ‘A’, sent quart amb 21 punts, tot i que en el seu cas només els resta un encontre pendent. Si l’Aleví ‘A’ hi guanya tot i el Benjamí ‘A’ també venç en el matx d’aquest cap de setmana, tots dos arribarien a l’aturada empatats i caldria fer un cop d’ull a factors com la posició, la xifra de victòries i/o els gols marcats per a dictaminar quin dels dos ha tingut un rendiment més consistent.

Ara per ara, però, qui té més números per proclamar-se ‘millor equip’ és el Benjamí ‘B’, cinquè en la seva lliga després de sumar 23 punts. Si el Benjamí ‘B’ guanya aquesta setmana no hi haurà cap bloc del club capaç d’arribar a la seva estadística de puntuació. L’emoció, doncs, està servida.

L’agenda de partits

Dissabte a les 9h: Infantil-Premià de Dalt ‘B’

Dissabte a les 9h: Cabrils ‘C’-Aleví ‘B’

Dissabte a les 11h: Aleví ‘C’-Cabrils ‘B’

Dissabte a les 12:30h: Benjamí ‘C’-Sant Pol ‘C’

Dissabte a les 13:30h: Benjamí ‘B’-Atlètic de Masnou ‘B’

Dissabte a les 
14:30h: Calella ‘B’-Cadet

Dissabte a les 
17:10h: Arrabal Calaf-Primer Equip

Diumenge a les 11:45h: Rocafonda-Prebenjamí

Diumenge a les 12:30h: AEILL Cerdanyola Mataró ‘B’-Aleví ‘A’

Diumenge a les 13h: Pomar ‘B’-Juvenil

Diumenge a les 18:30h: Femení-CE Mataró