El CF Alella afronta una jornada de vital importància. Mentre el Primer Equip s’enfronta a la Juventus, el Cadet es pot posar líder.

Abans que la neu torni a arribar al país, el CF Alella vol victòries. En aquesta prèvia ens centrarem en els compromisos de dos conjunts de l’entitat, dos dels més experts. Per començar, anunciar que el Primer Equip rep diumenge (18:30h) la Juventus a Pere Gol, rival que té nom de conjunt de Champions League.

L’Alella està lluitant per millorar la seva sisena plaça actual (27 punts) i el pròxim cap de setmana s’ha d’enfrontar al cinquè, conjunt que gaudeix dels mateixos punts que nosaltres. Roig-i-negres i verds comparteixen balanç de resultats (9 triomfs i 6 derrotes) i són els dos únics blocs del campionat que no han empatat.

Fora de casa, el rival del Primer Equip hi ha sumat 12 punts de 21 possibles (un 57%), tot i que l’Alella acumula una bona dinàmica de quatre triomfs seguits a casa. La derrota patida en la primera volta (4-1) encara cou i, per tant, volem ‘venjança’ esportiva. Pel que fa als registres golejadors, els números del conjunt de Carlos Garcia (40 a favor i 30 en contra) són millors que els de la Juve (33/28).

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

Que ningú ens aturi

Per altra banda, en relació al Cadet, destacar la visita que ha de fer l’Alella al camp del Cabrils ‘B’ (dissabte a les 13:15h). Arribem a aquest matx en segona plaça i amb 38 punts, a un d’un Premià de Dalt que per conservar el lideratge no pot fallar al camp del Cirera ‘B’ (diumenge a les 19:30h).

Aquesta es tracta d’una jornada de grans duels a la lliga. Mentre el Cadet s’enfronta al cinquè, el líder visita el quart i, a més, haurà de contrarestar la seva brillant ratxa: ho guanya tot des del 3 de desembre i només el Cabrils ‘B’ l’ha vençut al seu feu. Si el Cadet guanya i el Premià de Dalt no passa de l’empat, culminarem la jornada com a primers. El nostre rival acumula quatre jornades sense vèncer. És el moment.

La resta de la jornada

Penya Madridista Iluro-Veterans (dissabte a les 18h).

Infantil-Calella (partit ajornat)

Aleví ‘A’-Atlètic Masnou (dissabte a les 10h).

Atlètic Masnou ‘D’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h).

Atlètic Masnou ‘C’-Aleví ‘C’ (diumenge a les 10:30h).

Atlètic Masnou ‘B’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 10:30h).

UD Cirera ‘C’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:30h).

Argentona ‘C’-Benjamí ‘B’ (diumenge a les 10h).

Calella ‘B’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 10:30h).

Prebenjamí-Mataró ‘C’ (dissabte a les 11:15h).