El Juvenil ‘B’ rep l’Atlètic Masnou, equip que en cas de derrotar l’Alella el faria caure de la primera plaça

Amb tan poques jornades de lliga com es disputaran aquesta temporada, cada cap de setmana és com una final. Sobretot pels equips que volen aspirar a grans objectius o que es juguen salvar-se. És el cas del líder del grup 30 de la Segona Divisió Juvenil. El Juvenil ‘B’ de l’Alella ha sumat un 3 de 3 esperançador i encapçala el campionat amb 9 punts, 20 gols a favor i només 2 en contra.

Aquest diumenge (19h) toca rebre a casa un Atlètic Masnou que, en cas de marxar del Municipal amb el triomf, podria tancar la jornada com a nou líder. Mentre el Juvenil té 9 punts, l’Atlètic en compta amb 7 i un partit més jugat. Els masnovins són tercers després de vèncer a Cabrils (2-4) i Cabrera (1-0), d’empatar contra el Tiana (1-1) i de caure contra el Vilassar de Mar (1-0).

Com a curiositat, destacar que l’Atlètic només ha marcat 6 gols en 4 partits, i que 4 d’aquests van ser en un sol matx a Cabrils. És el setè equip en xifra de dianes de la lliga i la quarta millor defensa.

Com a curiositat, destacar que l’Atlètic només ha marcat 6 gols en 4 partits, i que 4 d’aquests van ser en un sol matx a Cabrils

Toca sumar

L’altre bloc a qui volem destacar en la prèvia del cap de setmana és l’Aleví ‘A’, el qual es desplaça diumenge (9:30h) a Mollet. La Primera Divisió no perdona i no ens podem despistar si volem salvar la categoria sense problemes. Ara mateix ocupem l’onzena plaça amb 3 punts, després de sumar dues derrotes i un triomf a la lliga. El Mollet és el cuer i únic equip que encara no ha estat capaç de puntuar.

De fet, els vallesans han marcat només un gol menys que l’Aleví ‘A’ (6 l’Alella i 5 el Mollet), però en defensa està patint molt: mentre els nostres només han rebut 6 gols i destaquen com la quarta millor defensa de la lliga, el Mollet ha encaixat ja 20 dianes, segon pitjor registre de tot el campionat només superat pel Badalona (21).

La resta de la jornada