El Juvenil derrota el Bufalà i empata amb els dos primers classificats de la lliga. L’Aleví ‘C’ participarà al torneig del CF Sistrells i jugarà contra el FC Barcelona

L’Alella ja compta amb un altre equip que copsa la part més alta de la classificació. Es tracta del Juvenil, bloc que ha atrapat els dos líders de la lliga gràcies al seu darrer triomf al camp del Bufalà (1-4). El conjunt de Juan Álvarez disputava ahir al vespre el seu partit pendent, assolint el sisè triomf del curs en vuit jornades.

L’encontre va començar de la millor manera possible pels interessos alellencs, ja que el Bufalà es va marcar un gol en pròpia porteria quan només s’havien disputat 4 minuts (0-1). Al 22’, però, Falcón situava l’empat (1-1), forçant l’Alella a remar de nou per mantenir la iniciativa.

De cara al cap de setmana, cal destacar la participació de l’Aleví ‘C’ dins del prestigiós torneig del CF Sistrells.

Amb el pas dels minuts, les coses es van tornar a posar de cara. El 1 a 2 arribava de la mà de Gerard Fernández (33’) i, posteriorment, Albert Guàrdia anotava el tercer de l’Alella (45’). El mateix Guàrdia s’encarregaria de sentenciar el duel al 73’, marcant el definitiu 1 a 4. Aquest resultat deixa el Juvenil co-líder, empatat a 18 punts amb el Vilassar de Dalt ‘C’ i el Cabrils ‘B’.

L’Aleví ‘C’ es prepara pel FC Barcelona

De cara al cap de setmana, cal destacar la participació de l’Aleví ‘C’ dins del prestigiós torneig del CF Sistrells. L’esdeveniment es jugarà dissabte a Can Cabanyes (Badalona) i comptarà amb la presència de molts conjunts de primer nivell. En la fase de grups, l’Alella jugarà contra el Sistrells ‘C’ (9h), el FC Barcelona (12:20h), el CE Hospitalet (13:40h), el Santboià (15:40h) i la UE Sant Andreu (18:20h).