El CF Alella pot tancar la jornada com a líder en solitari si derrota el Vilassar de Dalt ‘C’ a casa. Tots dos estan empatats a punts al capdavant de la taula

La penúltima jornada abans de l’arribada del nou any ens acosta dos partits de màxima rellevància. La prèvia del cap de setmana la protagonitzen el Primer Equip i el Juvenil, dos conjunts que afronten compromisos claus de cara al seu futur a la lliga.

A la Quarta Catalana, l’Alella rep diumenge (12:45h) el Molinos ‘B’, primer dels dos rivals del top5 que el bloc de Carlos Garcia enfrontarà abans de tancar l’any. Els dos darrers empats sumats de forma consecutiva han allunyat el Primer Equip de la part alta, ja que ara mateix la plantilla ocupa el setè lloc amb 21 punts, vuit per sota del segon classificat.

El Molinos, per la seva part, és tercer amb 28 punts i destaca com el segon millor atac del campionat (37 gols a favor). Per intentar compensar la diferència ofensiva, l’Alella ha fitxat al davanter Christian Blanch, un clàssic del futbol badaloní amb passat al Bufalà i al Lloreda. Si Carlos Garcia pot disposar d’ell per diumenge, el gol pot ser un dels nostres aliats en el matx contra el Molinos.

Cal destacar que el nostre rival ve de perdre a casa (1-2) contra la Juventus, resultat que va trencar una ratxa de set jornades seguides puntuant. Fora de casa, el Molinos ha sumat 15 punts de 18 possibles, això sí. En clau Alella, cal millorar les prestacions defensives dels darrers partits, ja que en els últims quatre s’han rebut 10 gols: més de la meitat del total de la temporada en 12 jornades (19).

A la Quarta Catalana, l’Alella rep diumenge (12:45h) el Molinos ‘B’

Partit de líders

En relació al Juvenil, l’Alella també afronta un duel de màxima rellevància. Dissabte (18h) ens visita el Vilassar de Dalt ‘C’, líder del campionat amb els mateixos punts que nosaltres (18). Qui guanyi, doncs, pot acabar la jornada com a líder en solitari, en funció del resultat que sumi un Cabrils que també té 18 punts.

El Vilassar acredita 32 dianes a favor i 15 en contra, mentre que el Juvenil ha anotat 23 gols i n’ha rebut 15. Els verds, a més, compten amb tres jugadors dins del TOP10 de golejadors de la categoria i han guanyat tres dels seus quatre partits a domicili. El Juvenil, per la seva part, acumula tres triomfs consecutius.

La resta de la jornada

Viejas Glòrias-Veterans (dissabte a les 17h)

Atlètic de Masnou-Cadet (dissabte a les 15:30h)

Infantil ‘A’-UE Cabrera (dissabte a les 9h)

Llavaneres ‘C’-Infantil ‘B’ (diumenge a les 14h)

AEILL Cerdanyola Mataró-Aleví ‘A’ (dissabte a les 10:30h)

Aleví ‘B’-Juventus ‘C’ (dissabte a les 10:30h)

Aleví ‘C’-Calella ‘B’ (dissabte a les 13:30h)

Canet-Aleví ‘D’ (diumenge a les 10:45h)

Aleví ‘E’ (descansa el cap de setmana)

Benjamí ‘A’ (descansa el cap de setmana)

Benjamí ‘B’-Vilassar de Dalt ‘F’ (dissabte a les 12h)

Malgrat ‘C’-Benjamí ‘C’ (diumenge a les 10:45h)

Prebenjamí-Vilassar de Dalt ‘C’ (dissabte a les 13h)