L’Alella derrota el Premià ‘B’ (3-2), el Santvicentí ‘E’ (1-5) i el Sinera (4-0). Primera victòria molt esperada per tots.

Tres equips del CF Alella van cloure el cap de setmana amb les millors sensacions possibles: les que es viuen després de sumar el primer triomf de la temporada. El Juvenil va ser el primer d’aquests tres blocs, ja que va ser capaç d’imposar-se al Premià ‘B’ (3-2) per escalar fins al vuitè lloc (4 punts).

Pau Miquel va obrir la llauna (1-0) i, ja en la represa, Gerard Fernández i Albert Guàrdia es van encarregar de neutralitzar l’empat visitant (3-1). Al final va tocar patir una mica amb el 3 a 2 del Premià (75’).

De la mateixa manera, l’Aleví ‘D’ va fer els deures al camp del Santvicentí ‘E’ (1-5). L’Alella, vuitè amb 5 punts, sumava el primer triomf a la lliga liderat pels gols de Raúl Cao (2), Xavi Dodero, Luis Leonardo Capdevila i Biruk Seuma.

Per altra banda, el Prebenjamí també va donar un evident pas endavant, assegurant els seus primers tres punts del curs contra el Sinera United (4-0). Els nostres jugadors van fer un partit quasi perfecte, oferint una gran imatge i marcant per mitjà de Damià Costabella, Alex Navarro i Marco.

A la Quarta Catalana, el Primer Equip va remuntar en una gran segona meitat contra el Vilassar de Dalt ‘B’ (3-1).

Somrient abans del derbi (3-1)

A la Quarta Catalana, el Primer Equip va remuntar en una gran segona meitat contra el Vilassar de Dalt ‘B’ (3-1). A una setmana del derbi contra la Unió, l’Alella va tirar endavant un matx que s’havia complicat gràcies als gols d’Albert Campos, Sergio Sánchez i Xavi Yeste. El conjunt roig-i-negre és setè amb 13 punts, a només tres del segon classificat després d’encadenar quatre jornades seguides puntuant (10 de 12).

Aquesta alegria també la van viure l’Aleví ‘C’ i el Benjamí ‘A’, golejant l’Argentona ‘E’ (6-2) i el Santvicentí ‘B’ (5-0). Els primers sumen el seu segon triomf seguit amb remuntada inclosa i són sisens amb 6 punts, mentre que els segons se situen tercers amb 9 punts.

En darrer terme, destacar que el Benjamí ‘B’ i el Benjamí ‘C’ van marcar la mateixa xifra de gols en els seus partits contra el Malgrat ‘D’ (12-0) i el Mataró ‘H’ (0-12). Tots dos conjunts sumen 6 punts a la lliga i ja miren cap a la zona alta.

La resta de la jornada

Pomar 0-0 Veterans| Els Veterans són líders amb 19 punts.

La Llàntia ‘B’ 0-15 Cadet| El Cadet és líder amb 12 punts.

Infantil ‘A’ 6-1 Joventut Teià| L’Infantil ‘A’ és quart amb 9 punts.

Tiana ‘B’ 2-0 Infantil ‘B’| L’Infantil ‘B’ és sisè amb 6 punts.

Cabrils-Aleví ‘A’ (suspès)| L’Aleví ‘A’ és setè amb 9 punts.

UD Cirera ‘B’-Aleví ‘B’ (suspès)| L’Aleví ‘B’ és cinquè amb 9 punts.

Aleví ‘E’ 3-10 Atlètic Masnou ‘E’| L’Aleví ‘E’ és vuitè amb 6 punts.