El Juvenil encadena tres triomfs seguits, ratxa que l’ha situat a només tres punts de la primera plaça. L’Aleví ‘A’ remunta de forma èpica a casa

Comencem la crònica del cap de setmana donant un protagonisme especial a l’espectacular triomf sumat pels Veterans en el derbi contra l’Atlètic Masnou (10-3). El líder no va donar opcions al rival, refent-se del pas enrere que va suposar empatar al camp del cuer la setmana passada.

L’Alella es va exhibir, assolint el rècord golejador de curs per confirmar-se com el millor atac de la categoria (49 dianes a favor). Amb 30 punts, els Veterans es mantenen al capdavant de la taula, gaudint d’un punt de marge vers l’Argentona.

De forma més treballada, però igualment vàlida, el Juvenil es va imposar a domicili al Cirera ‘C’ (2-3), resultat que fica el CF Alella en la lluita per la lliga. El bloc de Juan Álvarez, quart amb 15 punts, va sumar la cinquena victòria en set jornades; la tercera de forma consecutiva.

Dani avançava l’Alella al 29’ i, després d’encaixar l’empat, les aparicions de Sergi Guàrdia (60’) i Albert Guàrdia (74’) tornarien a situar els visitants amb avantatge (1-3). La por al cos amb el 2 a 3 del Cirera no va evitar que l’Alella es posés a només tres punts del líder amb un partit menys.

Els Veterans es van exhibir, assolint el rècord golejador de curs per confirmar-se com el millor atac de la categoria

Qui també va somriure el passat cap de setmana va ser el Cadet, guanyar del seu duel contra la FE Montgat (15-1). El conjunt d’Angel Bonilla es manté líder invicte del campionat amb 24 punts i ja té un triomf de marge vers el segon. Aitor Carrera (4), Pol Gómez (3), Gerard Sales (2), Moisés Boiro (2), Albert Espinosa (2), Luca Van de Braak i EricGranell van ser els golejadors alellencs.

Final de pel·lícula

A banda dels Veterans i del Cadet, l’Alella té un altre líder de lliga: l’Aleví ‘A’. Els jugadors de Kevin Sorbas van tornar a guanyar, aquest cop patint molt contra el Vilassar de Dalt ‘D’ (6-5). El partit va tenir tots els ingredients, però sobretot va comptar amb una remuntada final apoteòsica dels locals.

El setè triomf seguit es va gestar a les acaballes del matx, quan dos gols d’Aquiles Andreu i Shayne Kirksay en l’últim minut van capgirar un resultat advers de 4 a 5. Abans l’Alella havia remuntat ja dos marcadors adversos (0-1 i 1 a 2) amb tres gols d’Ousmane Corominas, mentre que Shayne Kirksay havia posat l’empat a 4. Amb aquest resultat, l’Aleví ‘C’ té 27 punts i és líder amb 3 punts de marge amb el segon.

Canet 3-3 Primer Equip | El Primer Equip és setè amb 21 punts |

Atlètic Masnou ‘B’ 3-3 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és cinquè amb 14 punts |

Infantil ‘B’ 0-4 Atlètic Masnou | L’Infantil ‘B’ és setè amb 12 punts |

Santa Susanna 6-1 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és cinquè amb 18 punts |

Cirera ‘E’ 3-2 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és sisè amb 15 punts |

Aleví ‘D’ 2-5 Atlètic Masnou ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és tretzè amb 5 punts |