Fem balanç dels millors números defensius que ha acreditat equips de l’Alella durant la darrera temporada

Si fa escassos dies parlàvem del rendiment ofensiu dels equips del club durant la temporada que just ha acabat, ara ens centrarem en la defensa. Quins han estat els blocs més sòlids a l’hora de protegir la seva porteria? Us els presentem.

Lidera la classificació l’Infantil ‘A’, l’únic equip de l’entitat que ha estat capaç de cloure la lliga encaixant menys d’un gol per partit. N’ha rebut un total d’11 en 13 jornades, una mitjana de 0.84.

El segon classificat del rànquing és l’Aleví ‘E’, qui ha encaixat 13 gols en 11 partits (1.18 de mitjana). Completa el podi el Juvenil ‘B’, conjunt que ha rebut 13 gols en 10 partits (1.3 per cap de setmana).

Lidera la classificació l’Infantil ‘A’, l’únic equip de l’entitat que ha estat capaç de cloure la lliga encaixant menys d’un gol per partit

La llista del TOP5 la formen també el Juvenil ‘A’ (1.45 gols encaixats per partit) i el Primer Equip (1.8). Després ja seria torn pels següents en aquest ordre: Benjamí ‘D’ (2.5), Benjamí ‘B’ (2.63), Infantil ‘B’ (3), Aleví ‘D’ (3.27), Cadet ‘A’ i Aleví ‘A’ (3.4), Benjamí ‘C’ (3.7), Benjamí ‘A’ (3.8), Aleví ‘C’ (5), Cadet ‘B’ (5.4) i Aleví ‘B’ (7.25).