El club inicia el curs 2017-2018 ampliant equips i celebrant l’arribada de les obres del camp: tenim més força que mai!

“Al principi comencem lents; molt lents. Això ja està bé perquè, com en tot a la vida, sempre es comença a poc a poc. Ens diem: ‘comencem lents i anem augmentant el ritme de mica en mica. Comencem lents, però finalitzant sempre a màxima velocitat. No importa quin sigui el marcador. Sempre acabarem anant al màxim’. Això és el que volem”.

“Necessitem valentia i actitud. És l’únic que cal per assolir l’èxit: actitud. Això és el que ens diuen els nostres entrenadors: ‘Sempre és difícil, ens espera una gran batalla i haureu de lluitar. Ho fareu per vosaltres i pels companys que teniu al costat. Ho fareu i guanyareu’. Quan realment creus que tindràs èxit, la sensació és màgica. No importa quin sigui el resultat final. Si t’ho deixes tot, ja ho has aconseguit. Si perdem, ens continuarem ajudant els uns als altres amb un somriure, perquè, si ens mantenim junts, arribarà un dia que ningú ens podrà aturar”.

Apollos Hester, jugador universitari nord-americà dels East View Hugh School Patriots, va pronunciar aquest espectacular discurs per explicar què havia dut el seu equip a aconseguir la primera victòria de la temporada. Nosaltres no anotem touchdowns, ni juguem al camp dels New York Yankees. El nostre cor batega al compàs del millor del futbol, esport que practiquem en la nostra estimada terra vinícola: Alella.

El curs 2017-2018 ens arriba amb il·lusió. Tenim força i energia per tirar endavant un projecte que aplega a centenars de joves talents. Volem continuar gaudint i aprenent dels bons i mals moments, mantenint sempre intacta la il·lusió prèvia a cada entrenament. Com sempre diem, al CF Alella el resultat no ho és tot: el més apassionant és el camí que plegats recorrem.

Aquest any a l’entitat se li planteja un repte majúscul: conviure amb un procés d’obres del camp municipal que s’allargarà en el temps més del previst. Aquesta circumstància ha fet que l’Ajuntament ampliï les actuacions previstes inicialment.

El Municipal d’Alella tindrà gespa i enllumenat nous i s’hi efectuaran millores de seguretat perimetral, a banda de remodelar tota la zona de local social, oficines i graderia.

Volem encarar aquesta situació com una oportunitat; com una manera de posar-nos a prova. Necessitem compromís i ganes de treballar de tots i totes. Com bé diu l’Apollos Hester, la suma d’esforços millora sempre el rendiment individual. Per tancar aquest escrit de benvinguda, a continuació adjuntem el quadre de distribució dels horaris d’entrenament d’aquest curs 2017-2018. Amb il·lusió i empenta: sempre CF Alella!