El Primer Equip es dóna una alegria en el debut a Quarta Catalana contra el filial del Premià. Victòria treballada en un partit intens

Ho deia el míster en la prèvia. El primer objectiu d’aquest any és començar la lliga en la zona alta. Des del primer dia. Per tal d’assolir-ho, calia guanyar en el debut. I així va ser.

En un Municipal d’Alella amb l’aforament permès assolit (100 espectadors), l’equip de Carlos Cuevas es va mostrar superior al seu primer rival: el Premià de Mar ‘B’.

Va ser un partit treballat, amb poques ocasions, sobretot durant el primer temps, i on calia encertar en els moments decisius. L’Alella així ho va fer. Durant la primera meitat, i després de dos avisos perillosos dels nostres, una fantàstica triangulació des de la banda esquerra va deixar sol Jesús Rodríguez davant del porter, i el ‘7’ va creuar l’esfèrica al fons de la xarxa (37′).

Després del gol, el Premià va dificultar una mica més la sortida de pilota de l’Alella, pressionant amb molts efectius, però al descans el resultat de triomf momentani es mantenia (1-0).

Es van veure errors i imprecisions propis de cada inici de lliga, però va quedar demostrat que el Primer Equip té una bona base

En la represa, la sentència va arribar al 73‘, de la mà de Dani Parrilla. Sortint des de la banqueta, Parrilla va donar aire fresc i un bon relleu per tal de segellar el primer triomf del curs. A destacar la bona actitud de l’equip, les ganes de córrer en bloc i la solidesa en defensa.

Es van veure errors i imprecisions propis de cada inici de lliga, però va quedar demostrat que el Primer Equip té una bona base. Victòria que ens fa començar amb bon peu. Cal seguir així.