El Prebenjamí ‘A’ S7 afronta dues setmanes decisives pel seu futur: ha de jugar contra el líder i al camp del segon, sent ell el tercer i estant a només 3 punts del primer lloc.

Dues dates. 8 quarts. Un somni. Moltes il·lusions posades al servei de l’equip. El Prebenjamí ‘A’ S7 està fent una temporada memorable, mantenint-se amb opcions de guanyar el títol fins al final de la lliga. A 5 partits per acabar el campionat, tot està obert.

L’Alella rep diumenge (13:30h) l’Atlètic Masnou, el conjunt més sòlid de la competició. En la primera volta, els nostres van caure per 6 a 0, però han aconseguit refer-se i arribar a aquest duel amb plenes opcions de posar-se líders.

L’Alella és tercer amb 55 punts, l’Atlètic lidera amb 58 i el Premià de Dalt és segon amb 57. En dues setmanes hem de jugar contra Atlètic i Premià. Després del partit d’aquest cap de setmana ens tocarà visitar el camp del segon (12 de maig a les 11:45h), rival a qui ja vam derrotar en la primera volta (1-0).  

L’Atlètic arriba al duel directe d’aquesta setmana acumulant set triomfs seguits, amb 100 gols a favor i només 27 en contra. L’Alella ha acumulat 88 gols a favor i 36 en contra. Confiança plena en els nostres jugadors. A gaudir i competir! Us ho heu guanyat!