Cadet ‘A’, Prebenjamí ‘B’, Prebenjamí ‘A’, Aleví ‘C’, Aleví ‘A’, Infantil ‘B’ i Cadet ‘B’ guanyen els seus partits

Gran cap de setmana de futbol el viscut a les files del club. Dels 11 partits disputats, l’Alella va sumar 7 triomfs. Només es van viure 3 derrotes, mentre que el Primer Equip va sumar un gran empat contra la La Llàntia (2-2).  

El Cadet ‘A’ va vèncer el Premià (3-2) amb gols de Josue Amin, Mauro Debeaupte i Max Zellmer. Aquest resultat ens permet ascendir fins a la 13ª posició i sumar 6 punts. Hem aconseguit 6 dels darrers 9 punts en joc, així que les sensacions són molt positives.

El Prebenjamí ‘B’ suma tres triomfs seguits després de guanyar a Premià (2-3) i es posa cinquè amb 9 punts. Eric, Nico i Jesús van marcar per un Alella que va patir un petit ensurt al final, amb el 2 a 3 local.

La mateixa ratxa la té el Prebenjamí ‘A’, guanyador del seu duel contra el Premià de Dalt fora de casa (4-7). L’Alella puja fins al sisè lloc amb 9 punts, després de vèncer amb gols d’Adam, Pau Roquer i Max Mas (5). En Max va marcar 5 dianes i ja en suma 12: 3 per cap de setmana.         Quina ratxa!

Només es van viure 3 derrotes, mentre que el Primer Equip va sumar un gran empat contra la La Llàntia (2-2).

Les bones notícies, però, no s’acaben aquí. El Vilassar de Mar va patir l’efectivitat golejadora de l’Aleví ‘C’ (4-13), mentre que l’Aleví ‘A’ va tirar endavant un duel molt competit contra el Sistrells (1-0). També van guanyar l’Infantil ‘B’ (5-3) i el Cadet ‘B’ (3-1) en els seus duels respectius contra Tiana i Llavaneres.

La resta de la jornada 

Sant Pol 5-1 Aleví ‘B’

Sant Cebrià 4-3 Benjamí ‘B’

Vilassar de Mar 4-0 Infantil ‘A’

1r Equip 2-2 La Llàntia