L’Infantil ‘B’ supera el Pla d’en Boet i suma el primer triomf del curs (3-1) i el Primer Equip frena l’Argentona (1-1)

L’Infantil ‘B’ ha experimentat una gran injecció de confiança gràcies al seu gran partit a casa contra el Pla d’en Boet. Els verds, després d’empatar i encadenar tres derrotes en els quatre duels inicials de la lliga, van poder sumar una victòria necessària i esperada (3-1).

El Pla d’en Boet venia situat en novena plaça, amb tres triomfs a la lliga, però no va poder amb la concentració i el talent d’un Alella que es posa onzè amb 4 punts.   

Els nostres es van avançar amb un gol de Biel Portell (23’) i van saber capitalitzar el cop de sort viscut amb el 2 a 0 fet en pròpia porteria pels visitants al 27’ (2-0). 

L’entrada al terreny de joc de jugadors de refresc també tindria un impacte positiu a les files de l’Alella. Marco Ribechini, en una de les primeres jugades del segon temps, feia el 3 a 0 pels verds (44’). L’equip va saber gestionar l’avantatge i certificar el triomf, tot i el 3 a 1 marcat pel Pla d’en Boet al 54’. Alegria màxima al vestidor verd i confiança extra de cara al futur!

A la Quarta Catalana, gran actuació del Primer Equip per frenar el filial de l’Argentona, un dels dos conjunts de la competició que encara no coneix la derrota.

Frenant l’invicte

A la Quarta Catalana, gran actuació del Primer Equip per frenar el filial de l’Argentona, un dels dos conjunts de la competició que encara no coneix la derrota. L’Argentona ocupava la tercera plaça, després de guanyar 3 partits i empatar-ne 2.  

Els nostres van executar un pla de partit quasi perfecte, capitalitzant el gol marcat per Jordi Barbosa (24’) i defensant el resultat fins al darrer quart d’hora, quan Iker empatava pels locals (1-1). Al final, l’Alella va salvar un punt de molt mèrit davant d’un rival que va viure un dia d’impotència i que va acabar amb 10 targetes grogues. Aquest resultat deixa el conjunt de Miguel Pirt desè amb 6 punts.

La resta de la jornada

CD Masnou 5-6 Benjamí ‘A’ S10

Pla d’en Boet 2-4 Aleví ‘B’ S12

Benjamí ‘A’ S9 5-1 Pla d’en Boet

Cabrils 1-10 Prebenjamí ‘A’ S8

Prebenjamí ‘A’ S7 4-1 Masnou

Benjamí ‘B’ S10 4-0 Premià de Dalt

Aleví ‘A’ S12 1-9 Premià de Dalt

La Llàntia 2-1 Veterans

Cadet ‘A’ 4-1 Premià CE

Rocafonda 6-3 Juvenil ‘A’

AEILL Cerdanyola 2-2 Infantil ‘A’

Femení 1-1 Mataró

Vilassar de Mar-Aleví ‘A’ S11