El Primer Equip es vol recuperar de la remuntada soferta contra l’AEILL guanyant a un Mataró Athletic que està patint defensivament. Aquesta pot ser la clau

Un nou cap de setmana de competició s’aproxima i, amb ell, una nova oportunitat de sumar en positiu. En aquesta prèvia dediquem el protagonisme exclusiu al Primer Equip, en un intent de donar impuls a la plantilla per tornar a recuperar el camí del triomf.

Diumenge a Pere Gol (18:30h), el bloc de Carlos Garcia rep el Mataró Athletic, rival que ens visita ocupant el dotzè lloc de la classificació amb 6 punts, tres menys que nosaltres. El bloc vermell-i-negre acredita un balanç de sis derrotes i dos triomfs i acumula 180 minuts sense marcar un gol.

Pel que fa a l’Alella, el conjunt roig-i-negre ocupa la novena plaça amb 9 punts, després de desaprofitar un 0 a 1 favorable al camp del segon (4-1). Ara el líder és a 15 punts i el segon classificat a 13.

El Primer Equip inaugura un tram de calendari molt important, ja que ha de jugar contra rivals de la zona baixa.

El Primer Equip inaugura un tram de calendari molt important, ja que ha de jugar contra rivals de la zona baixa. És en aquesta fase de la temporada on s’ha de ser regular i esperar errors dels equips capdavanters per acostar-se a la zona alta i posar pressió.

A banda del Mataró, contrincants com el Canet, l’Arenys de Munt i el Dosrius també s’enfrontaran a nosaltres en les pròximes setmanes. Pel que fa al nostre rival de diumenge, aquesta temporada gairebé sempre ha perdut quan li han marcat primer (menys en un partit).

Si ens centrem en la diferència de gols, Alella i Athletic presenten xifres ofensives molt similars: tots dos empaten amb 13 dianes marcades. És en la defensa on els nostres en surten beneficiats: 19 gols en contra pel 26 del Mataró. Aquesta ha de ser la clau.

La resta de la jornada

Sant Crist-Veterans (dissabte a les 17h).

Arenys de Mar ‘B’-Cadet (dissabte a les 13:15h).

Infantil-Pla d’en Boet (dissabte a les 14:15h).

Aleví ‘A’-Arenys de Mar (dissabte a les 12h).

Aleví ‘B’-Mataró ‘G’ (dissabte a les 9h).

Aleví ‘C’-UE Sant Fost ‘F’ (dissabte a les 10:30h).

Cabrera ‘B’-Aleví ‘D’ (dissabte a les 9:15h).

UE Vilassar de Mar ‘C’-Benjamí ‘A’ (diumenge a les 12h).

Aqua Hotel ‘E’-Benjamí ‘C’ (diumenge a les 9h).

Cabrils ‘B’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 11h).

Prebenjamí-Pineda de Mar (dissabte a les 13:15h).