Els dos jugadors de l’Infantil van debutar amb el Cadet i Carrera inclús va poder marcar amb els dos equips.

El cap de setmana del 15 i 16 d’octubre de 2016 es convertirà en una data especial per l’Aitor Carrera i l’Iker Azcona. Els dos jugadors del CF Alella tindrien l’oportunitat de saltar de categoria i competir amb companys de més edat, doblant partit amb l’Infantil i el Cadet.

L’Iker, defensa central, rebria el premi de la convocatòria amb el Cadet després de disputar tres encontres amb l’Infantil a un gran nivell. El passat cap de setmana, un dia abans de visitar el camp del Llavaneres ‘C’ i golejar-lo (0-7) al costat dels seus companys de sempre, Azcona participaria en l’exhibició completada pel Cadet a casa contra el Tiana, sortint a la segona part del matx.

Aitor Carrera, per la seva part, acompanyaria el defensa en aquesta aventura i fins i tot podria marcar en la seva primera participació amb el Cadet. El capità de l’Infantil faria el 4 a 0 davant el Tiana i, un dia després, completaria una gran actuació amb el seu equip, anotant tres dels set gols marcats per l’Infantil a Llavaneres (0-7).

Amb aquestes tres dianes, l’Aitor es converteix en el màxim golejador del grup 38 de la Segona Divisió Infantil. En total n’ha marcat 7 en tres partits. “L’entrenador em va dir que jugaria la segona part amb el cadet”, ens explicava l’Aitor.

El capità de l’Infantil va notar la diferència pròpia del canvi de categoria, sobretot pel que fa al físic. “Es notava una mica. Els contraris eren més agressius quan et volien treure la pilota”, exposava.

Carrera no va patir nervis abans del debut, ja que la plantilla del Cadet li era familiar. “Coneixia a la majoria de jugadors de l’any passat, així que no va ser difícil”, afirmava.

Pel que fa al seu gol amb el Cadet, l’Aitor el recorda perfectament: “Em van per una passada llarga i em vaig quedar sol davant el porter”. Esperem que aquest sigui el primer de molts. Felicitats Iker i Aitor!