És la primera medalla d’aquestes característiques que atorga l’Ajuntament d’Alella.

El Ple del 31 de març va aprovar per unanimitat concedir la Medalla d’Alella en la categoria d’or al Club Futbol Alella amb motiu dels 100 anys d’existència dedicats a la promoció, manteniment i difusió del futbol al nostre municipi, en benefici dels seus ciutadans i ciutadanes i al servei de l’esport en general.

És la primera medalla d’aquestes característiques que atorga l’Ajuntament d’Alella. L’acte de reconeixement al club es farà el dia 22 d’abril a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.

El Ple també va aprovar per unanimitat una modificació pressupostària per concedir una subvenció extraordinària de 6.000 euros a l’entitat per a la celebració del centenari.

L’alcalde d’Alella, Marc Almendro, farà lliurament al club de la Medalla d’Or el proper 22 d’abril, durant l’acte de presentació de les activitats programades per a la celebració del centenari que organitza l’entitat i que es farà a partir de les 19h a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.

Durant l’acte es presentarà una exposició amb la trajectòria històrica del club i es farà un reconeixement als expresidents i socis amb més antiguitat.
També es projectarà un vídeo amb un recorregut d’imatges destacades del segle de vida de l’entitat.

L’acte de presentació comptarà a la participació de l’alcalde d’Alella, Marc Almendro, la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat, Anna Caula, i el president del club, Daniel Gil.  Al final de l’acte, que serà conduït per Eudald Serra,  es podrà visitar l’exposició i s’obsequiarà les persones assistents amb un aperitiu