En aquest test del CF Alella en quarantena en Joan Vidal ens explica com ha passat el confinament i què troba més a faltar del club!

President del club durant molts anys, ara en Joan Vidal s’encarrega de que les instal·lacions del Municipal estiguin sempre a punt cada cap de setmana. És la primera persona que veuen els jugadors cada dia a l’arribar. Ens haurà trobat a faltar el nostre fan número 1?

Què és el que més trobes a faltar del dia a dia al camp?

Doncs la veritat és que tot! El contacte cada cap de setmana amb els equips, els nervis dels partits, el merder als vestidors, donar ànims a jugadors i entrenadors…

Tu ets una persona molt propera als jugadors. Seràs capaç de mantenir la distància social o serà difícil?

Serà molt complicat per mi, ja que tinc bona relació amb entrenadors i jugadors i m’agrada ser proper amb ells, però haurem de fer un esforç tots plegats per respectar les distàncies i mantenir la seguretat. Ho aconseguirem!

Quina és la teva rutina de confinament?

Jo tinc sort, ja que disposo d’un hort i li estic dedicant moltes hores. He sembrat algunes verdures, també he pintat, podat els arbres fruiters i netejat uns trasters que tinc. Com tothom he intentat mantenir-me actiu i avorrir-me el menys possible.

Tu que coneixes Alella a la perfecció… Ens pots recomanar alguna excursió per fer pel poble?

Us recomanaria dos llocs diferents per passejar. És molt bonica i pintoresca la part antiga de la vila i el tros que hi ha Can Cortés.

Ho trobo a faltar tot! El contacte cada cap de setmana amb els equips, els nervis dels partits, el merder als vestidors, donar ànims a jugadors i entrenadors…

Què és el primer que faràs el dia que tornis al camp i ja vinguin els nens a entrenar?

Donar-los la benvinguda, fer la meva feina i tenir el camp a punt i perfecte per a tothom. També em fa il·lusió veure com han canviat tots els nens. En aquestes edats, uns mesos es noten molt i segur que em sorprendré!

D’aquesta temporada, amb quin/quins equip/s del club has gaudit més des del punt de vista futbolístic i per què?

No em puc quedar amb un, perquè a tots els hi tinc estima. L’evolució de tots els equips és espectacular. Tant els que han complert els seus objectius com els que s’han quedat a mig feres mereixen una abraçada virtual.

Quin ha estat el millor moment de la temporada?

Per mi poder veure els jugadors competir i entrenar dia a dia ja és el millor moment!

El futbol sense aficionats… És futbol?

El futbol sense afició és molt freda però haurem d’acatar les normes que les autoritats ens posin. La salut dels jugadors i jugadores i de les seves famílies és el primordial.

Quina és la recepta estrella d’aquests dies de confinament a casa?

Doncs el plat estrella és l’alimentació variada. A casa mengem molt variat i molt sa. A diferència de molts, en aquest confinament jo ja he perdut cinc quilos! Tot un rècord!

En què ha canviat més el club en els últims 5 anys? De què et sents més orgullós com a aficionat del CF Alella?

En els últims cinc anys el club s’ha professionalitzat molt. Esportivament es tenen uns objectius i es compleixen. Crec que ha costat molt arribar fins aquí, i s’ha aconseguit gràcies a una tasca d’equip. Sense totes les persones implicades en el projecte, l’Alella d’avui no seria real. Crec que ara mateix el club és on mereix, però encara queda marge de millora. Vull donar les gràcies per fer-me gaudir de bon futbol: des dels Veterans fins al Prebenjamí.