Seguim amb la sèrie d’entrevistes sobre la quarantena i el CF Alella. El tercer protagonista és el tècnic Toni Larrosa, futbolista del Prat

Què és el primer que vas pensar en escoltar ‘coronavirus’?

La veritat que no pensava que seria tan seriosa la cosa. Sabia que podia derivar en un problema greu, però no m’imaginava aquesta situació.

Què creus que hem d’aprendre d’aquesta experiència?

Crec que hem d’aprendre a valorar totes les coses que fem dia a dia. Valorar la família, els amics i aquelles petites coses ens pensem que no tenen cap importància.

Quin detall de la teva rutina de futbol enyores més? Una cosa que sembla petita però que ara la recordes molt.

El que més noto, és els diumenges sense partits. Realment un cap de setmana sense futbol, ​​com a entrenador i com a jugador, És una cosa que porto fent dels 4 anys repetint cada setmana i ara que no ho faig és estrany.

Com a futbolista professional de Segona B, com us ha afectat tot això? Com va ser tot el procés al Prat?

La veritat és que no ens esperàvem que tot fos així i tan ràpid. El procés va ser esperar a veure què es decidia fer amb els entrenaments i la competició i adaptar-nos a tot això.

Què es parla en el grup de WhatsApp de l’equip?

Cada dia parlem pel grup, fins i tot a vegades quedem i fem alguna activitat plegats. Tots els jugadors estem amb ganes de saber què passarà amb tot això i com ens influenciarà en el futur. Ara és hora d’estar units i afrontar aquesta situació el millor possible.

Com és el dia a dia d’un futbolista tancat a casa? Quina és la teva rutina?

Sincerament angoixa una mica estar tot el dia aquí ficat, però bé puc donar gràcies que tinc espai per fer una mica d’esport. Des del club ens han enviat una sèrie d’exercicis per fer cada dia i la veritat que és un dels moments en el qual no penso en tot el problema del coronavirus.

Sincerament angoixa una mica estar tot el dia aquí ficat, però bé puc donar gràcies que tinc espai per fer una mica d’esport.

Quin tipus d’entrenaments fas a casa?

Faig una mica de tot. La rutina que ens han manat és bastant completa i t’obliga a treballar-ho tot. Faig peses, sentadillas, bicicleta estàtica, pujo i baixo escales, etc.

És possible posar-se en forma estant a casa?

Crec que sí. És cert que el fet de córrer, que és el més important per a mi, no ho pots treballar per l’espai disponible que tenim la majoria, però bé hi ha molts exercicis que et permeten posar-te en forma i mantenir-te.

Quin és el teu exercici d’entrenament favorit aquests dies?

El meu exercici favorit aquests dies està sent la bicicleta estàtica. Mai li havia donat tant ús i és una cosa que m’agrada. M’agradaria tenir una porteria al pati i anar afinant punteria però no es pot, jejeje, així que m’he de conformar amb això.

Sent un futbolista de banda: què creus que sentiràs la primera vegada que puguis córrer la banda al màxim?

Cada dia m’imagino corrent la banda. Crec que serà una sensació bonica, i encara que ho fet sempre, ho valoraré més.

Com t’agradaria que fos el teu primer entrenament amb l’Aleví B quan ens deixin tornar?

El meu primer entrenament amb l’Aleví serà un entrenament que mai oblidaré.  Tot girarà entorn a exercicis de diversió màxima. Serà un dia per gaudir de l’esport i per celebrar que tot això ja ha passat. La veritat que trobo a faltar als meus ‘petits’, ja que estàvem fent una temporada molt bona i m’estaven fent gaudir.

Què és el primer que faràs a l’acabar el confinament?

El primer que faré serà posar-me unes botes i anar a qualsevol camp a fer 4 xuts i tornar a tenir sensacions de jugador. Després aniria amb els meus amics a sopar, que és una cosa que trobo molt a faltar.

Si poguessis triar un lloc on anar, com seria i per què?

M’agradaria anar a un xiringuito de la platja a menjar amb els meus pares i els meus germans. Menjar una paella i prendre alguna cosa ben freda, amb el sol d’estiu i olor de mar. Això seria feliç.