Gran estrena dels Veterans a Europa. L’Alella derrota l’Edelhof belga en el seu debut al torneig internacional Voetball Happening 2018

Si a la lliga domèstica s’han erigit en un dels candidats a lluitar per l’ascens a la màxima categoria, fora de Catalunya els Veterans del CF Alella també reclamen la seva condició d’equip poderós. Els nostres guerrers es van desplaçar ahir fins a Bèlgica per disputar un torneig internacional on hi ha inscrits més de 60 plantilles d’arreu del continent.

L’International Voetball Happening 2018 és un gran esdeveniment futbolístic amb caràcter solidari, i el Maresme hi està representat gràcies a l’Alella. Per preparar el seu debut europeu, els Veterans van seguir la filosofia Guardiola: viatjar el mateix dia de partit, baixar de l’avió i vèncer el rival. Una recepta més que positiva.

L’Edelhof belga aspirava a imposar la seva condició de conjunt amfitrió per sorprendre l’Alella, però els locals van topar amb la inspiració ofensiva roig-i-negra. Malgrat que el partit va acabar amb un marcador ajustat (3-2), el pes de partit sempre el van dur els nostres.

Els Veterans van seguir la filosofia Guardiola: viatjar el mateix dia de partit, baixar de l’avió i vèncer el rival.

Qui va començar a decantar el marcador va ser Jordi Puig, marcant el 1 a 0. A continuació era Jordi Ignasi qui apareixia per ampliar les diferències (2-0), diana que va activar la reacció belga (2-1). El fet que l’Edelhof retallés no va suposar un problema greu per l’Alella, ja que Albert Oliva va ser capaç d’anotar el 3 a 1. Al final, un nou gol local va deixar el resultat en triomf alellenc per 3 a 2.

Després de sumar el primer triomf, celebrar-ho amb la cervesa de rigor i de superar l’antidoping sorpresa, els Veterans ja tornen a estar preparats per la batalla. De fet, a les 16h juguen el seu segon partit del torneig contra els Herne Bay Harriers britànics. Endavant nois!