El campus està obert a futbolistes nascuts entre 2013 i 2005: de Prebenjamí a Infantil 

El CF Alella i BrainFutbol han arribat a un acord per a l’organització del campus de Nadal 2019 que se celebrarà a les instal·lacions del Municipal d’Alella el 23, 24, 30 i 31 de Desembre.

BrainFutbol compta amb un organigrama tècnic format per entrenadors que treballen a alguns dels millors planters de Catalunya Espanya. El període d’inscripció al campus ja està obert.

El servei de secretaria del club disposarà dels fulls d’inscripció i de tota la informació necessària. Les inscripcions, a més, també estan penjades a la secció ‘Campus Nadal 2019’ de la web del club.

L’horari de les jornades de campus serà matinal: de 9h a 13:30h. Hi haurà horari d’acollida de 8h a 9h i de 13:30h a 14h. Es treballaran sobre diferents àrees: treball tècnic coordinatiu individual per la millora dels fonaments individuals dels jugadors (mètodes Coerver i treball analític dels continguts), treball de fonaments per demarcació i de detalls diferencials per demarcació, lliguetes competitives, etc. 

El CF Alella i BrainFutbol han arribat a un acord per a l’organització del campus de Nadal 2019 que se celebrarà a les instal·lacions del Municipal d’Alella el 23, 24, 30 i 31 de Desembre.

Què és BrainFutbol?

BrainFutbol és una Escola de Tecnificació de referència que neix de l’experiència i estudi del futbol base. Té la missió d’ensenyar a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013 els coneixements i habilitats corresponents a les etapes futbolístiques formatives inicials.

Amb una metodologia pròpia, que comprèn l’ensenyament teòric amb suport audiovisual i l’ensenyament pràctic al camp, BrainFutbol garanteix la millora i l’aprenentatge significatiu dels fonaments bàsics individuals per esdevenir un futbolista hàbil i intel·ligent.

Els seus formadors titulats proposen tasques dinàmiques i divertides enfocades a aspectes individuals conjuntament amb un assessorament personalitzat i un enfocament 100% formatiu. El jugador és el centre de la metodologia de BrainFutbol i la seva millora el principal objectiu de l’Escola. 

Preus del campus

Campus complert nou alumne – 115 euros

Campus complert ex alumne BrainFutbol – 100 euros

Preu sessió per un sol dia – 30 euros

Descomptes per germà: 20%