El Primer Equip visita l’AEILL Cerdanyola Mataró, líder indiscutible del campionat. Els jugadors de Carlos Garcia volen fer caure del tron al rei de la classificació.

En un cap de setmana on l’Infantil descansarà, el protagonisme principal de la jornada recau a les espatlles del Primer Equip i dels tres conjunts que defensen el lideratge en les seves respectives lligues. A Quarta Catalana, els nostres visiten el camp del primer, l’AEILL Cerdanyola Mataró (dissabte a les 17h).

Els roig-i-negres arriben a la cita en novè lloc, després de vèncer contra el Juvesport (2-1), mentre que l’AEILL pot presumir d’estar invicte (19 punts amb sis triomfs i un empat). Els 27 gols a favor i els sis en contra i les sis victòries consecutives que han encadenat els mataronins els converteixen en un rival molt perillós.

Els 27 gols a favor i els sis en contra i les sis victòries consecutives que han encadenat els mataronins els converteixen en un rival perillós.

Els líders es defensen

D’altra banda, el Cadet és el primer dels líders de l’Alella que buscarà conservar el lideratge dissabte a casa (16h) contra el Masnou ‘B’. Un derbi sempre és un derbi i necessitem els punts per evitar que el Premià de Dalt ens superi. El Cadet és un dels tres blocs que encara no coneix la derrota.

Pel que fa a l’Aleví ‘B’, els deixebles de Cristian Rodríguez visiten dissabte (10h) el camp del Malgrat, formació que només ha sumat 3 punts en sis jornades. L’Aleví ‘B’ arriba a aquest partit sent primer classificat empatat a tot amb el Cabrils ‘C’ (18). Només sis punts separen el vuitè del líder i, per tant, s’ha de ser regular.

Per acabar, l’Aleví ‘C’ destaca com el tercer conjunt roig-i-negre que aspira a tancar la pròxima jornada mantenint-se en primer lloc. Visitem el camp del Santvicentí ‘D’ (dissabte a les 9h), desplaçament molt complicat. El nostre adversari és tercer amb 15 punts (tres menys que l’Aleví) i només ha caigut contra el segon, el Cirera ‘E’ (7-3). En els darrers quatre encontres, el Santvicentí ha marcar 45 gols.

La resta de la jornada

Veterans-Veterans Sant Fost (dissabte a les 18h).

UE Cabrera-Aleví ‘A’ (dissabte a les 10:15h).

Aleví ‘D’-Aqua Hotel ‘F’ (dissabte a les 13:15h).

Benjamí ‘A’-Cabrils (dissabte a les 10:45h).

Benjamí ‘B’-Mercantil ‘K’ (dissabte a les 9:15h).

Benjamí ‘C’-Vilassar de Dalt ‘H’ (dissabte a les 12h).

Arenys de Mar-Prebenjamí (dissabte a les 10h).