Victòries espectaculars del Prebenjamí ‘A’ S8 i el Prebenjamí ‘A’ S7 contra el Montgat (4-2) i el Premià de Dalt (1-0). Golejada de 10 del Benjamí ‘A’ S10 (3-10)

Remuntada memorable del Prebenjamí ‘A’ S8 contra el líder invicte del campionat, un Montgat que havia guanyat tots els seus partits i marcat més de 100 gols a la lliga. Els verds, tercers classificats amb 30 punts, s’agafen al tren de la lluita pel títol, quedant-se a 3 dels dos primers, el Sinera i el Montgat.

L’equip de Carles Gil va saber neutralitzar el cop inicial del Montgat, anotat per Jan Fuerte (4’). Eric Navarrete (11’) va empatar abans del final del primer quart, i Jesús Vega capgirava el resultat abans del descans (17’), fent el 2 a 1. El festival alellenc el completaven de nou Vega (30’) i Eric Navarrete (36’), deixant l’Alella amb un 4 a 1 favorable. A partir d’aquí, els nostres van estar molt segurs en defensa i van mantenir a ratlla el resultat, tot i el 4 a 2 marcat pel Montgat al final. Ja són vuit els triomfs consecutius del Prebe.

Mur perfecte

L’altra gran protagonista del cap de setmana va ser el Prebenjamí ‘A’ S7. Els de Juan Álvarez van marxar de vacances encaixant 6 gols contra un aspirant al títol, l’Atlètic Masnou (6-0), i no han pogut tenir un redebut a la lliga amb millors sensacions.

Els verds frenaven al millor atac de la competició, el Premià de Dalt (59 gols anotats), en un partit memorable, sentenciat amb una diana de Jon. Per primer cop en tota la lliga, el Premià acabaria un partit sense marcar, tot i tenir una mitjana de més de 5 dianes per matx.

Aquest resultat deixa el Prebenjamí ‘A’ S7 a tocar dels primers classificats. L’Alella és quart amb 25 punts, a tres del nou líder, l’Atlètic Masnou. Els quatre primers classificats estan tots a un partit de diferència. La lliga, més oberta que mai.

Per primer cop en tota la lliga, el Premià acabaria un partit sense marcar, tot i tenir una mitjana de més de 5 dianes per matx.

De 10

Tanquem la crònica amb l’alegria que ens va donar el Benjamí ‘A’ S10, guanyant al camp del Sistrells (3-10). L’Alella escala fins a la sisena plaça amb 21 punts, a tocar del TOP5. Partit dominat d’inici a fi pel Benjamí, amb un 0 a 3 en escassos 9 minuts. Segons després de l’1 a 3 local, arribaria l’1 a 4 verd. L’avantatge s’acabaria ampliant fins a l’1 a 7, ja amb el partit sentenciat. Els 10 gols alellencs serien obra de Martí Galera, Aitan Ferraris (2), Max Llevat (3), Biel Puertas (2), Miquel Nebot i Oleguer Macià.

Vilassar de Dalt 0-7 Infantil ‘A’

Premià de Dalt 10-0 Aleví ‘A’ S-11

Aleví ‘B’ S12 0-10 Rocafonda

Benjamí ‘B’ S10 3-5 Argentona

Tiana 1-4 Femení

Aleví ‘A’ S12 3-0 Atlètic Masnou

Infantil ‘B’ 0-6 Atlètic Masnou

Cabrera 1-4 1r Equip