Bon empat del Benjamí ‘C’ contra un rival d’entitat com el Mataró, fregant el triomf amb un gol invalidat injustament

L’Aleví ‘A’ continuarà una temporada més a Segona, després de sumar 3 punts vitals contra el Vilassar de Dalt (3-2), rival directe per la salvació. A falta de tres jornades, els nostres compten amb 12 punts més que el tercer per la cua, conjunt que marca la línia vermella del descens.

En un matx molt competit, l’Aleví ‘A’ seria capaç de recuperar un marcador advers i guanyar. El partit començava de cara amb l’1 a 0 d’Eloi Font (3’), però el Vilassar capgiraria el resultat arribada la mitja hora de joc (1-2).

A l’Alella li tocava remar de valent en els dos últims quarts i així va ser. L’equip es va posar el ‘mono de treball’ per agafar un segon cop d’aire i remuntar. Al 34’, Pol Rodríguez establia el 2 a 2 i, finalment, Eloi es convertia en l’heroi anotant el definitiu 3 a 2 al minut 38 (3-2).

Després de sis derrotes seguides, l’Aleví ‘A’ celebra per fi una alegria més que merescuda. L’equip estava treballant bé, però els resultats durant la segona volta s’estaven resistint. Felicitats a jugadors i cos tècnic pel pas endavant!

El Benjamí ‘C’ es recuperaria d’un 1 a 3 en contra i estaria a punt de guanyar

Donant la cara

També volem felicitar el Benjamí ‘C’ pel bon paper realitzat contra un rival de màxima dificultat: el Mataró (3-3). El Benjamí ‘C’, dotzè amb 19 punts, fregava el triomf contra un top5 de la lliga.

De fet, els nostres marcarien el gol de la victòria en l’últim minut en una acció de falta directa, però un error arbitral xiulant un fora de joc inexistent ens impediria posar-nos amb un 4 a 3 a favor restant segons pel xiulet final. Mostrem una imatge del moment de la falta per demostrar que el gol era legal i que cap jugador era en fora de joc.

El Benjamí ‘C’ es recuperaria d’un 1 a 3 en contra i estaria a punt de guanyar. Els gols verds, obra de Miquel Nebot, Josep Alemany i Carlos Garza.

Prebenjamí ‘B’ 0-10 Pla d’en Boet

Juventus 3-6 Prebenjamí ‘A’

Juventus 4-3 Aleví ‘B’

Aleví ‘C’- 0-7 FE Montgat

Infantil ‘A’ 1-3 Les Franqueses

Masnou 2-5 Cadet ‘B’

Barcino 4-0 Cadet ‘A’

1r Equip 0-4 Bufalà