L’Alella viu una jornada màgica amb el títol de l’Aleví ‘A’, el cinquè triomf seguit dels Veterans i la confirmació del tercer lloc per l’Infantil ‘B’

Quin final de temporada tan apassionant. El CF Alella va viure una darrera jornada per recordar gràcies al títol de lliga certificat per l’Aleví ‘A’, el qual disputarà la Primera Divisió la temporada vinent.

El conjunt dirigit per Kevin Sorbas va proclamar-se campió amb èpica: remuntant un 0 a 2 en contra davant una FE Montgat que es jugava el descens (4-3). El matx va començar de la pitjor forma possible… I és que l’Alella perdia per dos gols quan només s’havien jugat 7 minuts de partit (0-2).

Per sort, el ‘killer’ de l’equip, Ousmane Corominas, va afinar la punteria per anotar un hat-trick de remuntada i que el deixa amb 52 dianes anotades aquest curs. El 1 a 2 va arribar al minut 11’, mentre que l’empat (35’) i el 3 a 2 (46’) es van fer esperar més.

A partir del tercer quart, l’Alella va passar a dominar el joc, buscant bones pilotes dins per esperar les incorporacions dels laterals. L’equip va saber mantenir el cap fred, i també va reaccionar bé al 3 a 3 del Montgat (53’).

A falta de 3 minuts per la conclusió, el gol de la glòria va arribar. Teo Drago va aprofitar el refús de la barrera en una falta per clavar una canonada per l’escaire, fent campió a l’Alella. Temporada brillant d’una plantilla que ha brillat en números i en estil de joc.

Es manté la ratxa

Un altre dels equips que va brillar amb llum pròpia van ser els Veterans. El CF Alella es va situar segon i en posicions d’ascens després de vèncer per 7 a 1 al Viejas Glòrias (7-1). Un hat-trick d’Álex Avilés i les altres dianes anotades per Dani Gil, Eric Aymami, Joan Saurii Jordi Ignasi van encarrilar un triomf que deixa els Veterans en una bona posició.

El CF Alella es va situar segon i en posicions d’ascens després de vèncer per 7 a 1 al Viejas Glòrias (7-1).

L’Alella encadena cinc victòries seguides (31 gols marcats i 5 rebuts) i és segon amb 65 punts a falta de jugar tres partits. El tercer, els Veterans Sant Fost, també tenen 65 punts, mentre que el líder, el Lares Legends, en té 67 i un partit menys. També estan en al lluita el Masnou (64) i la Mataronesa (63), els quals també tenen un partit pendent.

La tercera plaça és possible

La crònica del cap de setmana la tanquem amb l’Infantil ‘B’, el qual va fer un pas de gegant per intentar acabar la lliga en tercer lloc. El triomf per la mínima davant el Cirera ‘B’ (1-0) gràcies a un gol de Gavin Taylor ha reafirmat el bloc de Manrique Rodríguez com a tercer classificat amb 48 punts, 4 d’avantatge vers els perseguidors. L’Alella, que ha guanyat en les últimes tres jornades, ja suma 15 triomfs en 24 partits.