El CF Alella s’imposa per una gran golejada al Llavaneres (1-7), completant la seva millor actuació de la temporada en balanç defensiu-ofensiu

Aquesta noha estat una temporada fàcil per l’Aleví ‘A’, i és per això que les bones notícies s’han de celebrar amb energia quan arriben. El conjunt de Toni Larrosa completava el passat cap de setmana una actuació sensacional al camp del Llavaneres ‘E’ (1-7), derrotant-lo amb contundència i tancant el matx amb un balanç de gols marcats-rebuts brillant.

En tot el curs, aquest ha estat el partit on l’Alella ha rebut menys dianes, dada que va dur l’equip a sumar el quart triomf a la lliga. Tretzè i amb 15 punts, l’Aleví ‘A’ va dominar de principi a fi. Eric Bustamante, Leo Capdevila i PauLlorente es van encarregar d’obrir forat (0-3) i després de la retallada de distàncies del Llavaneres van arribar el quart i el cinquè de Marc Codina i JordiFernández. El domini roig-i-negre va seguir fins al 1 a 7 definitiu.

Mentre l’Aleví ‘A’ guanyava a domicili, l’Infantil completava una espectacular maneta com a local davant el Vilassar de Mar ‘E’ (5-0). Setens i amb 25 punts, els jugadors de l’Alella tornaven a guanyar després de dues derrotes seguides. Deixar la porteria a zero i tenir bones sensacions ofensives va ser el millor del xoc.

Adam va inaugurar el marcador abans d’arribar als 20 primers minuts i un doblet d’Edu Barbosa va suposar el 3 a 0 pels roig-i-negres. La golejada alellenca la va tancar David Zapata, autor també d’un altre doblet pels locals (5-0).

Mentre l’Aleví ‘A’ guanyava a domicili, l’Infantil completava una espectacular maneta com a local davant el Vilassar de Mar ‘E’(5-0).

El resum de la jornada el tanquem amb un nou triomf, en aquest cas el sumat pel Prebenjamí al camp de l’AEILL Cerdanyola Mataró ‘C’. L’Alella, vuitè amb 31 punts, sumava la desena victòria de la temporada i la tercera en els últims cinc partits, dada que posa de manifest l’augment de regularitat que han tingut els nostres jugadors.

A Mataró, Héctor López i Miguel Martínez van fer els dos primers gols visitants, mentre que JoanCabero va anotar el 0 a 3. Després del 1 a 3 local, Marc Medina i Oriol Font van situar l’Alella amb un nou màxim avantatge (1-5), fet que va desinflar tota reacció possible per part de l’AEILL.