L’última victòria del conjunt de Kevin Sorbas l’ha situat setè en la classificació per punts dels més de 750 equips Alevins de Segona que hi ha a Catalunya.

El primer partit del 2019 es va saldar amb triomf per l’Aleví ‘A’: un 1 a 5 al camp de la FE Montgat. Aquest resultat va reafirmar el lideratge del CF Alella al grup VI de la Segona Divisió. Els nostres sumen 36 punts en 13 jornades (12 triomfs i 1 empat), amb 65 gols a favor i 39 en contra.

La plantilla roig-i-negra, a més, disposa de 5 punts de marge vers el Tiana, segon en la taula classificatòria. Els 10 triomfs seguits acumulats fins ara (no es perd des del 10 d’octubre) han situat l’Alella a sis partits d’aconseguir una volta sencera del calendari guanyant sempre.

L’Alella és a sis partits d’aconseguir una volta sencera del calendari guanyant sempre.

Un referent a Catalunya 

Si analitzem els 48 grups de Segona Divisió Aleví de Catalunya, observem com el territori català compta amb més de 750 equips disputant aquesta categoria. L’Aleví ‘A’ del CF Alella és un dels millors: les dades així ho diuen. De fet, només hi ha sis clubs en tota Catalunya que hagin sumat més punts a la lliga que l’Aleví ‘A’.

Aquests són el Castelldefels (37 punts al grup 3), la UE Castellar (37 punts al grup 14), el Sant Cugat (39 punts al grup 13), el Bell Lloc (39 punts al grup 34), la FE Camprodon (39 punts al grup 34) i la Vall d’en Bas (39 punts al grup 35). L’Alella, doncs, és dins del grup dels millors de Catalunya, just un any després de pujar de categoria des de Tercera.