L’Alella visita el camp del Sant Gabriel ‘B’, líder de la lliga gràcies a la seva brillant ratxa com a local (8 de 8 victòries). Volem sumar en territori prohibit!

Serà molt difícil; segur. Però afrontem el repte amb la màxima il·lusió. La prèvia del cap de setmana està marcada per la complicada visita que diumenge (11:45h) ha de fer l’Aleví ‘A’ al camp del Sant Gabriel ‘B’, el territori prohibit de la lliga.

Cap dels 8 equips que hi han jugat fins ara hi ha aconseguit sumar un sol punt. Els adrianencs, líders de campionat, presenten un balanç de vuit triomfs i zero derrotes, dada que els permet comandar la classificació (46) amb 2 punts de marge vers el Vic, segon.

Jugant a Sant Adrià, el Sant Gabriel només ha rebut 7 dianes, mentre que a nivell ofensiu n’ha estat capaç de marcar 36: prop de 5 per encontre. El líder, a més, s’ha recuperat bé de la segona derrota soferta aquesta temporada a finals de gener, i ha encadenat cinc triomfs seguits.

L’Aleví ‘A’, per la seva part, ve de derrotar el Premier (4-2) i de superar-lo en la classificació, cosa que ens ha donat moral després d’uns partits irregulars. L’actual setena plaça de l’Alella ens ha deixat empatats a punts amb el sisè, el Mollet (26), i a 7 del quart, el Santvicentí (33). En la primera volta, el Sant Gabriel va suar per derrotar-nos (3-5), així que tornarem a demostrar que tenim potencial per donar la sorpresa.

Partit trampa

Per altra banda destaquem el duel trampa que dissabte (16h) durà el Juvenil ‘B’  visitar el camp del Premià de Dalt ‘B’. El líder es desplaça als dominis del quart, en un duel que serà de màxima dificultat. Això segur.

El Premià és quart (32) a vuit punts de l’Alella, però amb un partit pendent

El Premià és quart (32) a vuit punts de l’Alella, però amb un partit pendent. Això significa que, en cas de derrotar-nos i de sumar també triomf en el matx que li resta, es posaria a 2 de nosaltres. Cal recordar que el Premià és un dels dos únics equips de tota la lliga que ha estat capaç de passar-nos per sobre (1-2 en la primera volta).

A més, fa només cinc jornades que ells eren els líders i l’Alella el segon. El duel de dissabte promet emocions fortes, sobretot perquè es creuen el segon millor atac de la lliga (Alella) amb la segona millor defensa (Premià). No podem deixar escapar la renda de 7 punts que tenim amb els perseguidors. Som-hi!