En una jornada de molt descans, el CF Alella va poder celebrar un triple triomf Aleví: l’Aleví ‘A’, ‘B’ i ‘C’ van guanyar els seus partits

La crònica de l’últim cap de setmana de competició ha de tenir tres protagonistes clars: l’Aleví ‘A’, l’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’. Tots tres van oferir grans sensacions, superant els seus rivals amb dues golejades i una remuntada de prestigi.

L’Aleví ‘A’, líder del campionat amb 63 punts, mantenia l’avantatge de sis vers el segon classificat gràcies al seu triomf contra el Premià de Dalt (7-1). El partit no es preveia fàcil, ja que el Premià era fins ara el tercer classificat i en la primera volta el triomf de l’Alella va ser molt ajustat (2-3).

En aquesta ocasió, però, tot va estar molt més de cara pel bloc de Kevin Sorbas; sobretot durant el tercer i l’últim quart. Al descans, l’Alella manava per 3 a 1, gràcies als gols inicials d’Ousmane (3’), Aquiles Andreu (13’) i Shayne Kirksay (22’).

Calia sentenciar a la represa i així va ser: Marc Mallafré (36’), Ousmane (37’), Sergi Forcada (55’) i Shayne (58’) es van encarregar d’esmicolar la resistència del Premià. Resten sis jornades: un últim esforç per poder celebrar un ascens més que merescut!

Quart amb 52 punts, l’Aleví ‘C’ ja encadena sis triomfs seguits i es manté viu en la lluita per la tercera plaça

Remuntada de nivell (1-4)

Qui també va oferir grans sensacions va ser l’Aleví ‘B’, guanyador del seu duel contra el Premià ‘B’ (1-4). Una jugada aïllada va complicar el partit a l’equip de Toni Larrosa, el qual perdia per 1 a 0 al minut 5. L’Alella, però, va reaccionar bé al gol i va passar a dominar el xoc, amb Marc Conesa i Lio fent-se amos del mig del camp.

Una gran falta servida per Eric Bustamante va suposar l’empat (19’) i, posteriorment, Edu Bertran centrava al segon pal perquè Luca fes el 1 a 2 (22’). Fins al 44’, el duel va restar obert, tot i que amb clar domini visitant. Va ser llavors quan Edu Bertran va encarrilar el resultat amb el 1 a 3, diana que va posar-ho tot de cara abans del 1 a 4 final d’Óscar Garcia. Aquest resultat deixa l’Aleví ‘B’ cinquè amb 48 punts.

Ja per acabar, cal fer esment de la golejada sumada per l’Aleví ‘C’ al camp del Cabrera ‘B’ (0-9). Quart amb 52 punts, el CF Alella ja encadena sis triomfs seguits i es manté viu en la lluita per la tercera plaça. A Cabrera, Unay Olmo (4), Eric Martínez (2), Dani Mayral, Luca i Julen van fer els gols alellencs.