Amb 7 punts dels darrers 12 sumats, l’Alella està mostrant la seva versió més regular de tot el curs

L’Aleví ‘B’ tanca la jornada amb el braç en alt, després de superar a casa l’Argentona per 3 a 1. A falta de dues jornades pel final de la competició,  els nostres están oferint la seva versió més sòlida i regular.

L’Alella ha sumat dos triomfs, un empat i una derrota en les darreres quatre cites del calendari. Un empat contra el Calella (2-2), dos triomfs contra el Santvicentí (5-1) i l’Argentona (3-1) i una derrota molt ajustada al camp de la Juventus (4-3), deixen els nostres en la dotzena posició amb 25 punts.

Com a màxim, els verds poden aspirar a aquesta plaça, ja que l’onzena de la Juventus és massa lluny, a 16 punts de marge, quan només queden dos compromisos oficials per disputar-se.

El partit contra l’Argentona va mantenir l’emoció fins als compassos finals, ja que l’Alella no va poder sentenciar fins al minut 50. Els verds van iniciar el primer quart amb molt d’encert ofensiu i, mitjançant dues dianes de Xavi Raya al 5’ i al 7’, s’asseguraven un avantatge sòlid (2-0).

Masnou i Rocafonda, setè i cinquè, dos últims rivals dels nostres a la lliga

Però l’Argentona seria capaç de retallar diferències abans del descans, amb una diana de Víctor Borrego al 17’. Amb tot obert, i les ocasions de perill alternant-se a les dues àrees, l’Alella sabria esperar el seu moment per segellar el triomf.

El 3 a 1 final marcat per Víctor Vives (50’) feia esclatar d’alegria el públic, i certificava un triomf important per un Alella que busca acabar la temporada en la seva millor forma. Masnou i Rocafonda, setè i cinquè, dos últims rivals dels nostres a la lliga.

Prebenjamí ‘A’ 8-1 Masnou

Aleví ‘B’ 3-1 Argentona

Masnou 2-0 Prebenjamí ‘B’

Premià CE 3-1 Aleví ‘C’

Cadet ‘B’ 3-3 Juventus

Corró d’Amunt 3-2 Veterans

FE Grama 4-3 Aleví ‘A’

Joventut Teià 11-2 Benjamí ‘C’