El CF Alella va remuntar a Mataró (2-3) el passat cap de setmana per erigir-se en l’únic equip de la lliga que ha guanyat tots els partits disputats

El bon inici de temporada que està protagonitzant l’Aleví ‘C’ l’ha convertit en un conjunt únic a la lliga. El bloc dirigit per Kevin Sorbas ha aconseguit guanyar els quatre partits disputats fins ara, dinàmica que cap altre conjunt ha estat capaç d’assolir.

L’Alella, amb 12 punts sumats de 12 possibles, és l’únic que ho ha guanyat tot. Al costat del Cabrils (10 punts) i del Cirera ‘D’ (13), els nostres jugadors també són els que han aconseguit mantenir-se invictes a la lliga. De moment, l’Aleví ‘C’ és segon a un sol punt del líder, però havent disputat una jornada menys.

Fins ara, el conjunt de Sorbas està marcant més de 5 dianes per duel, tot i que aquesta dada no es va poder assolir en la darrera cita de la competició. L’Alella va remuntar un partit molt complicat a Mataró (2-3), marcant un dels millors gols del cap de setmana al club: una falta de Neo Bel des del mig del camp.

Fins ara, el conjunt de Sorbas està marcant més de 5 dianes per duel

El Mataró es va avançar en dues ocasions en el marcador: primer amb un gol d’Ivan Mendoza (2’) i, després de l’empat de Neo Bel (3’), amb el 2-1 anotat per Arnau Lladó (22’).

Però ja en l’últim quart, l’Alella va recuperar el seu habitual caràcter per protagonitzar la remuntada final. A falta de 10 minuts, Pedro Olba establia novament la igualada (2-2). I ja en l’últim tram del xoc, Neo s’erigia com a heroi per marcar el definitiu 2 a 3 (56’). Aquest equip promet!