El CF Alella va golejar el Cirera ‘E’, el segon classificat (7-2), per establir un nou rècord de victòries consecutives: 7

La darrera victòria assolida per l’Aleví ‘C’ a la lliga va suposar una doble injecció d’alegria per l’Alella. D’una banda, els nostres es van desfer amb una gran golejada del segon classificat (7-2), un Cirera ‘E’ que en la primera volta ens havia derrotat (3-2).

L’Aleví ‘C’ va arribar a l’equador del duel guanyant per 2 a 0, gràcies a un gol d’Unay Olmo i a un altre en pròpia porteria. Després arribarien les dianes de Santi Dopico i Mario Debeaupte (4-0). El 4 a 1 visitant tampoc va inquietar massa l’Alella, ja que als nostres encara els restaven tres gols per marcar: Unay (2) i Santi serien els autors de la sentència.

Per altra banda, el triomf contra el Cirera va certificar una altra excel·lent notícia: l’establiment d’un nou rècord de victòries consecutives en la temporada 2018-2019. Entre les jornades 18 i 24, l’Aleví ‘C’ ha guanyat 7 partit seguits, superant els 6 triomfs sumats entre les jornades 3 i 8.

En els darrers 7 encontres, la plantilla alellenca ha marcat 62 gols (8.8 per matx) i només n’ha concedit 8

En els darrers 7 encontres, la plantilla alellenca ha marcat 62 gols (8.8 per matx) i només n’ha concedit 8. Això converteix els nostres jugadors en el bloc més en forma del campionat, al costat del líder, l’Arenys de Mar ‘C’. Actualment, el CF Alella és quart amb 55 punts, 1 per sota del tercer.

Golejador letal

Un dels principals referents d’aquest Alella guanyador és el seu killer: Unay Olmo. El davanter ha fet un pas endavant espectacular en els últims 7 partits, augmentant la seva efectivitat golejadora. Olmo ha marcat 19 gols en aquest tram de lliga, 2.7 per duel. En el global de la temporada, el davanter ja n’ha fet 40!