Després de competir contra diversos dels millors equips de la lliga, l’Alella recupera el camí del triomf a casa

L’Aleví ‘C’ deixa enrere una ratxa de quatre derrotes seguides i torna a somriure. Els verds venien d’afrontar una etapa del calendari on ha tocat jugar contra diversos dels rivals més perillosos del campionat.

Després de caure contra el Molinos (5-4) en un matx ajustat, els nostres també van perdre contra conjunts del TOP4 de la taula: el Boet (8-2), el Vilassar de Dalt (4-5) i la Juventus (7-3).

Calia refer-se i recuperar la bona dinàmica, situació que es va donar aquest cap de setmana en la visita del Vilassar de Mar a Alella (8-4). El matx, però, es va complicar, i molt, per moments. El Vilassar va començar guanyant al minut 3 (0-1) i després de l’empat de Damià (4’) es va arribar a posar amb un 1 a 3 favorable al segon quart (1-3).

Llavors, Aleix Borràs i Bachir van sortir al rescat de l’equip per fer renéixer les opcions alellenques (3-3). Ja en el tram final, l’Aleví ‘C’ completaria la remuntada per mitjà de Leo (37’) i Carlos Bellido (50’).

Els verds es confirmen com un dels equips amb més amenaça ofensiva de la lliga: 108 gols, el quart millor registre de la competició.

Tot seguit, un gol de Vasily (52’) i un cop de sort amb una diana en pròpia porteria dels visitants van obrir forat per l’Alella (7-3). Tot i el 7 a 4, al final els nostres van situar el definitiu 8 a 4 per mitjà d’Álex Giménez (59’).

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘C’ en setena posició amb 36 punts. Els verds es confirmen com un dels equips amb més amenaça ofensiva de la lliga: 108 gols, el quart millor registre de la competició.

Prebenjamí ‘B’ 4-1 Premià de Dalt

Molinos 2-1 Benjamí ‘B’

Aleví ‘B’ 7-2 Sant Pol

Prebenjamí ‘A’ 7-0 Premià de Dalt

Infantil ‘A’ 1-11 Vilassar de Mar