El darrer triomf de l’Aleví ‘D’ contra el líder reafirma les opcions de títol de l’Alella

Després de viure el campionat de lliga de l’Aleví ‘E’, volem celebrar més alegries com aquesta. Avui us parlarem d’un equip que manté clares opcions de guanyar la lliga i pujar de categoria: l’Aleví ‘D’.

El bloc entrenat per Cristian Fernández va guanyar un partit decisiu el passat cap de setmana. Va ser contra el Vilassar de Dalt, fins ara líder en solitari.

El triomf, a més, va arribar fora de casa (2-3), fet que deixa un triple empat al capdavant de la classificació amb el Vilassar (21 punts), l’Alella (21) i l’Argentona (21) gairebé empatats a tot. L’Argentona, això sí, compta amb dos partits pendents.

A Vilassar, les coses van anar rodades des que Ferran Esteban va fer l’1 a 0 (17′). Després arribaria el doblet d’Albert Montero (26′ i 36′) per situar el 0 a 3 en el marcador. El líder, però, ho va lluitar fins al final i mancant 10 minuts es va acostar fins a un perillós 2 a 3 que finalment vam poder contenir.

L’arribada de segon temps va dur l’acció al partit. Un gran cop de cap de Dani Gil va avançar els Veterans en el marcador (1-0), diana que seria compensada per part de la Llàntia poc després (1-1).

Per sort pels nostres, al CF Alella encara li quedava una bala guardada. Jordi Ignasi Mas va sortir al rescat dels roig-i-negres a manca de cinc minuts per la conclusió, situant el definitiu 2 a 1 connectant un xut ras que acabaria sent definitiu (2-1).