Espectaculars victòries. L’Aleví ‘D’ va remuntar tres marcadors adversos (2-0, 5-2 i 6-4) i el Benjamí ‘B’ va completar el partit perfecte

Ja estem a mitjans de setmana, però encara recordem les espectaculars victòries aconseguides per l’Aleví ‘D’ i el Benjamí ‘B’, resultats que poden suposar un punt d’inflexió pels dos conjunts. Els dos estaven tenint dificultats per ser regulars, fet que va canviar el passat cap de setmana.

L’Aleví ‘D’ va rebre una injecció de moral increïble, ja que tenia el seu partit contra el Canet ‘B’ gairebé perdut (7-8). Després de cinc derrotes seguides, el bloc de Juan Álvarez sumava el primer triomf del curs amb remuntada genial.

L’Alella va aconseguir el seu rècord de gols del curs i va remuntar tres marcadors adversos (2-0, 5-2 i 6-4). El matx va entrar en els seus últims minuts amb empat a 7, i fou Ferran Esteban qui es va encarregar de desequilibrar la igualada (7-8).

Esteban va marcar dues dianes, mentre que Alejandro Garcia va completar un hat-trick. Nico Martínez, Marc Serrano i Narcís Xatart serien els autors de la resta de gols d’un Aleví ‘D’ que ja suma els seus primers 3 punts.

L’Alella va aconseguir el seu rècord de gols del curs i va remuntar tres marcadors adversos (2-0, 5-2 i 6-4).

Sense fre: 19-0

Per altra banda, cal destacar la reacció protagonitzada pel Benjamí ‘B’ després de fer un mal partit a Montgat. L’Alella va mostrar-se dominador a casa contra l’Arenys de Munt ‘B’, marcant 19 gols i deixant la porteria a zero.

Oriol Costabella (3), Oriol Font (4), Enzo Barbany (4), Claudio Prat (3), Biel Tapias (4) i José Herrera van ser els protagonistes ofensius del festival golejador local. Ara, el Benjamí ‘B’ puja fins al setè lloc, amb 7 punts, i renova la seva confiança.