L’esperit de Zamora acompanya el nostre Infantil: és l’equip del club que menys gols encaixa

En la majoria de les ocasions, tots els flaixos i el protagonisme en el món del futbol recauen en la figura dels davanters. Els gols són el motor del joc i copsen l’atenció mediàtica i tot el reconeixement dels aficionats. Avui volem dedicar aquestes línies a una faceta diferent: la de defensa i protegir la pròpia porteria.

D’entre tots els equips que formen l’organigrama esportiu del CF Alella n’hi ha un que que està brillant en la faceta defensiva. L’Infantil, tercer de la seva lliga amb 46 punts i amb només una derrota en 18 jornades, és la plantilla del club que presenta millors registres sota els pals.

El conjunt de Gerard Escalada ha encaixat 19 gols (1.05 per partit) i ha aconseguit deixar la porteria a zero en la meitat dels encontres disputats fins ara durant el campionat regular (9 de 18).

Els registres de l’Infantil són molt bons i cap altre equip del club s’hi acosta. El segon conjunt menys golejat és el Primer Equip (35) i el tercer els Veterans (36). Tots dos doblen les xifres de la plantilla d’Escalada.

A banda d’un gran treball de la defensa, els dos porters de l’Infantil s’han confirmat com els Zamoras de l’entitat. Parlem de l’Iker Delgado (1 gol rebut en 6 partits) i l’Hugo Gil (18 gols encaixats en 12 jornades), dues assegurances sota els pals de l’Alella.