L’equip de Kevin Sorbas va ascendir a la primera plaça després de vèncer el Premià de Dalt (2-3) i ja encadena 40 dies guanyant partits de forma consecutiva

Igual que el curs passat, el CF Alella ha trobat en l’Aleví ‘A’ un dels seus conjunts més fiables. La plantilla dirigida per Kevin Sorbas lidera el seu grup de la Segona Divisió pocs mesos després de proclamar-se campió a Tercera i ascendir de categoria.

El passat cap de setmana, l’Alella afrontava un partit d’allò més complicat: visitava el camp del tercer classificat amb la missió de defensar i/o millorar la seva segona plaça. El Premià de Dalt va obligar els nostres jugadors a treure caràcter, ja que el partit no es va decantar fins al darrer quart.

En només deu minuts, l’Alella ja vencia per un còmode avantatge de 0 a 2, gràcies als gols marcats per Sergi Forcada i Nil Caballero. Tot seguit, però, va arribar la reacció local (2-2), fet que situava l’Aleví ‘A’ en una situació de perill. Ja en l’últim quart, una diana de Shayne Kirksay va segellar la victòria alellenca (2-3).

Aquest resultat deixa l’Alella com a nou líder del campionat amb 24 punts de 27 possibles

Aquest resultat deixa l’Alella com a nou líder del campionat amb 24 punts de 27 possibles (8 triomfs i 1 derrota), i amb un punt de marge vers el nou segon; el Tiana (23).

Quan parlem de l’Aleví ‘A’ cal fer-ho de la seva espectacular ratxa de resultats. El conjunt de Kevin Sorbas s’ha posat líder gràcies a una trajectòria impecable: no perd des del 13 d’octubre contra el Masnou. Des d’aleshores, els nostres han encadenat sis victòries en 40 dies, sempre marcant entre 3 i 8 gols per partit. A banda de ser regulars, l’Aleví ‘A’ assegura espectacle ofensiu.