Cap de setmana perfecte dels Veterans: líders en solitari amb gol en el minut 90 després de fer un sopar d’equip. L’Infantil ‘A’ també es destaca

Dos clars protagonistes ens deixa la darrera jornada de lliga al club. En primer lloc, hem de parlar d’uns incombustibles Veterans, els quals no es cansen de guanyar partits any rere any. En les sis primeres jornades de lliga, el CF Alella ha sumat 16 punts de 18 possibles i lidera la classificació amb 5 triomfs i 1 empat.

Diumenge li va tocar al Montsant passar per l’escorxador (3-2). Els nostres venien d’una ‘reunió’ recreativa, ja que l’equip havia organitzat un sopar divendres a la nit. Sembla que la tàctica d’en Romario funciona perfectament: nit divertida+recuperació=victòria segura.

El matx contra el Montsant va tenir de tot: penals fallats, remuntada i gol èpic en l’últim minut. L’Alella dominava per 2 a 0 en la primera part, exercint un control total sobre el joc i liderat en atac pel doblet de Roger Mas.

Però en la represa, els Veterans van tornar a estar de festa per uns instants, veient com el Montsant li empatava al minut 90 després de protagonitzar una enorme reacció. Instants abans, Óscar Vives havia aturat un penal i Oliva n’havia fallat un altre per l’Alella.

L’altre destacat del cap de setmana és l’Infantil ‘A’, vencedor a domicili contra el Granollers ‘E’ (2-4).

Semblava que l’empat acabaria sent el resultat definitiu, però llavors els nostres es van tornar a connectar. Quan no quedava temps, l’Alella forçava un penal clar que Dani Gil transformava en el 3 a 2. Era l’última jugada del matx… Simplement per recordar! Aquest triomf ens deixa líders en solitari amb 16 punts, un més que el Llerona.

Amb pas ferm

L’altre destacat del cap de setmana és l’Infantil ‘A’, vencedor a domicili contra el Granollers ‘E’ (2-4). Aquest resultat ens manté co-líders al costat del Cardedeu, sent tots dos clubs els únics de la lliga que han guanyat tots els partits oficials (9 punts de 9).

Les coses a Granollers no van ser fàcils, ja que els locals van dominar el primer quart situant-se amb un 2 a 0 favorable. Per sort, la remuntada es va donar: Max Borrell (15’), Hugo Núñez (21’), Iker Rubio (24’) i Llorente (27’) van segellar el triomf roig-i-negre.