El Premià de Dalt ‘B’ visita Bufalà amb la missió de mantenir-se invicte al capdavant de la classificació. L’Alella arriba al partit en el seu millor moment

Nou cap de setmana de futbol i nou partit estrella de la jornada. En aquest cas donem tot el protagonisme a l’Infantil, conjunt que ha capgirat la tendència inicial de la temporada. El bloc alellenc ha passat d’encadenar derrotes a fer un enorme pas endavant, tant a nivell de joc com de registres.

Diumenge toca jugar contra el principal favorit; contra el millor conjunt del campionat. El Premià de Dalt ‘B’ visita Bufalà (9:45h) buscant conservar la seva brillant trajectòria: 10 partits i 10 triomfs. El pròxim rival de l’Infantil és el líder de la lliga i l’únic equip capaç de guanyar tots els seus encontres.

El Premià, a més, destaca com el segon màxim golejador del campionat (65) i disposa de la defensa més sòlida (5). En aquests moments, els nostres adversaris es troben a sis punts del segon classificat i compten amb quatre jugadors dins del TOP10 de pitxitxis de la lliga.

L’Alella arriba al partit en vuitè lloc (9 punts) i després de sumar 9 punts dels darrers 12 possibles.

El repte, doncs, és molt gran, però l’Infantil ha demostrat tenir armes per competir. L’Alella arriba al partit en vuitè lloc (9 punts) i després de sumar 9 punts dels darrers 12 possibles (35 gols marcats en aquests quatre duels). Aquesta ratxa ens ha situat com el quart millor atac de la categoria. Som-hi nois, que podeu! 

La resta de la jornada

Aleví ‘A’-Juventus ‘D’ (dissabte a les 9:30h).

Benjamí ‘C’- Santvicentí ‘E’ (dissabte a les 10:45h).

Sinera United-Aleví ‘D’ (dissabte a les 11:15h).

Prebenjamí-Canet FC (dissabte a les 12h).

Benjamí ‘B’-Vilassar de Dalt ‘G’ (dissabte a les 13:45h).

CD Pomar-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 13:45h).

AD La Llantia-Cadet (dissabte a les 16h).

Rocafonda ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 17:30h).

Veterans Alella-Montgat (dissabte a les 20h a Bufalà).

Olímpic Malgrat ‘C’-Aleví ‘B’ (diumenge a les 10h).

Cirera ‘E’-Aleví ‘C’ (diumenge a les 10:30h).