En cas de puntuar contra el Vilassar de Mar ‘E’, l’Alella encadenaria un mes de competició sense conèixer la derrota

Les setmanes de competició se succeeixen, i cada vegada experimentem millors sensacions. Els diferents equips del club estan oferint un bon rendiment, i n’hi ha molts que han demostrat aspirar a tot. Com que ens agrada repartir protagonisme, aquesta setmana parlarem del Cadet ‘B’, l’Infantil ‘B’ i l’Aleví ‘A’.

Els primers juguen diumenge a les 13:15h al camp del Premià ‘C’, actual catorzè classificat. Els blaus són el nostre principal perseguidor, ja que tots dos tenim 3 punts i presentem un balanç molt similar: 1 triomf en 5 partits (Alella) i 1 triomf en 6 duels (Premià).

El rival ve motivat després de derrotar el cuer, uns Salesians (1-4) que estan patint molt aquest curs. Pel que fa al Cadet ‘B’, el matx contra el Tiana (4-2), ara novè, és l’únic que s’ha saldat amb triomf roig-i-negre. Alella i Premià han marcat 10 gols a la lliga i n’han rebut 35 i 38, respectivament. Cal dir, però, que el Premià ha perdut sempre que ha jugat al seu camp.

Mantenir els bons números

L’Infantil ‘B’ ha puntuat en el 75% dels partits que ha jugat, dada que vol seguir millorant dissabte al camp del Vilassar de Mar ‘E’ (9h). El CF Alella és el bloc de la competició que menys partits ha disputat (4), però tot i així es manté novè amb 7 punts.

Els dos triomfs i un empat encadenats han deixat el bloc d’Erik Viana a un sol matx d’estar un mes consecutiu sense perdre. El Vilassar és setè amb 9 punts i 6 partits completats i ve de perdre 7-0 contra l’Espanyol ‘C’. Com a local, els blanc-i-vermells han derrotat el Tiana ‘C’ (5-1) i el Cabrera ‘B’ (4-0), però han caigut davant el Teià (2-3).

L’Infantil ‘B’ ha puntuat en el 75% dels partits que ha jugat, dada que vol seguir millorant dissabte al camp del Vilassar de Mar ‘E’

En zona tranquil·la

Ja per acabar, parlarem del matx que dissabte (12:30h) enfrontarà l’Aleví ‘A’ i el Sant Cugat ‘E’ al Municipal. Els vallesans arriben al xoc necessitats després de perdre contra el líder, el Vilassar (5-1), i el quart, el Badalona ‘B’ (1-3), però tot i així estan situats en una millor posició que l’Alella: cinquens amb 13 punts.

En relació al nostre equip, cal dir que la seva missió és seguir escalant cap a la zona tranquil·la de la taula, sobretot després de tallar una ratxa de quatre derrotes al camp del Mataró (2-5). L’Aleví ‘A’ és onzè amb 7 punts i ha demostrat ser capaç de competir contra tothom.

La resta de la jornada

Martorelles ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 18:45h)

PB Granollers-Veterans (diumenge a les 9h)

Juvenil ‘A’-Atlètic Masnou (dissabte a les 14h)

Martorelles ‘B’-Juvenil ‘B’ (dissabte a les 12h)

Cadet ‘A’-Aqua Hotel ‘B’ (dissabte a les 16h)

Infantil ‘A’-Ametlla del Vallès ‘B’ (dissabte a les 18h)

Aleví ‘B’-Masnou ‘C’ (dissabte a les 10:30h)

FE Montgat ‘C’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 10h)

Aleví ‘D’-Vilassar de Mar ‘K’ (dissabte a les 11h)

AEILL ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 13:30h)

Benjamí ‘B’-Salesians Mataró ‘B’ (dissabte a les 9h)

Mataró-Benjamí ‘C’ (amistós dissabte a les 12h)

Atlètic Masnou ‘C’-Benjamí ‘D’ (diumenge a les 10h)

Prebenjamí-La Salle Premià (dissabte a les 9:30h)