Rècord de gols per l’Infantil ‘B’. El conjunt de Manrique Rodríguez va derrotar l’Arenys de Munt per 1 a 15, establint una nova millor marca

Malgrat ser de primer any, la temporada que està protagonitzant l’Infantil ‘B’ és per remarcar. La plantilla s’ha adaptat d’allò més bé al canvi de futbol 7 a futbol 11, i s’està mostrant capacitada per competir amb els favorits al títol.

Després de 14 jornades, el bloc dirigit per Manrique Rodríguez és quart amb 28 punts, havent guanyant dels seus partits. L’última alegria per l’Alella va arribar el passat cap de setmana davant l’Arenys de Munt ‘B’ (1-5).

Després de 14 jornades, el bloc dirigit per Manrique Rodríguez és quart amb 28 punts

Els nostres van oferir un recital de joc ofensiu, imposant-se amb gols d’Álvaro Debeaupte (3), Fedor (3), Nil Caballero (2), Adam Zellmer (2), Lucas Rodrigo (2), Pau Font, Oriol Cabero i Óscar Giraldo.

En només un sol partit, el CF Alella va ser capaç de marcar un terç dels gols anotats en tota la lliga: 15. En total, els nostres han convertit 46 dianes, dada que demostra l’excepcional duel que es va jugar contra l’Arenys. L’anterior millor marca ofensiva de l’Infantil ‘B’ era el 7 a 0 sumat contra l’Aqua Hotel ‘D’. A seguir així nois!