Quart capítol de l’hemeroteca dels millors partits de la història! Recordem dos duels d’infart a la Premier i la semifinal del Mundial 2006!

Seguim amb la desescalada del confinament, i des del club volem ajudar-vos a tots a continuar gaudir de l’esport que ens enamora: el futbol. És per això que hem pensat crear una nova secció a la plana web: l’hemeroteca de l’Alella.

En aquests articles setmanals us proposarem tres partits històrics perquè pugueu veure a YouTube. Sempre apostarem per duels que, per una qüestió de drets d’imatge, estiguin disponibles a Internet. Aquest és el capítol IV de l’hemeroteca del CF Alella.

Itàlia 2-0 Alemanya / Semifinals del Mundial 2006

Un partit vibrant, d’alternatives i on es va veure la millor versió d’Itàlia que es recorda. En aquell Mundial, la selecció de Lippi es va coronar la reina del futbol planetari, després de superar Alemanya en la pròrroga amb gols de Grosso i Del Piero i de vèncer França en la tanda de penals de la final. Sens dubte, però, el millor partit del campionat va ser aquesta semifinal.

Manchester City 3-2 QPR / Últim partit Premier League 2012

Segurament el gol més important en la història moderna del City es va viure el 2012, i va ser obra del Kun Agüero. Els Citizens van guanyar el QPR quasi en l’últim minut de l’últim partit de la temporada, triomf que els va proclamar campions de lliga després de 44 sense alçar la Premier League.

Newcastle 4-4 Arsenal / Premier League

Aquest partit és considerat per molts la reacció més increïble en la història de la Premier League. Va succeir el 2011, a St James Park. L’Arsenal va dominar amb autoritat, situant-se amb un clar 0 a 4 favorable, però mancant 20 minuts per la conclusió el Newcastle va iniciar una èpica remuntada que s’acabaria convertit en un punt miracle pels locals.