Manrique Rodríguez, entrenador de l’Infantil ‘B’, està sorprès amb la rapidesa amb la qual s’ha adaptat la plantilla al futbol 11

Manrique Rodríguez és un dels entrenadors nouvinguts al CF Alella aquesta temporada. La seva entrada al club ha començat de la millor manera possible: amb una pretemporada notable al capdavant de l’Infantil ‘B’ i amb un inici de lliga sorprenent: 6 de 6 en punts.

La seva experiència treballant en etapes anteriors amb els coordinadors de l’entitat va precipitar la seva arribada a Alella. “L’Ángel i el David em van parlar d’Alella com un club molt proper, on es treballa bé i on tothom es coneix molt. La veritat és que m’he endut una sorpresa molt bona amb els nens. M’esperava menys qualitat i m’ha sorprès positivament”, ens afirma el tècnic.

Segons Manrique Rodríguez, la plantilla de l’Infantil ‘B’ ha començat la seva etapa al futbol 11 amb una ràpida adaptació. “Encara queda molt per fer, però l’adaptació als espais grans està sent molt més ràpida de l’esperada. El futbol 7 és molt diferent al futbol 11. Els jugadors canvien de rols i passen a jugar un estil de futbol menys actiu i on se sol participar menys. A vegades això els pot provocar una certa ansietat de voler fer més coses de les que són necessàries”, valora l’entrenador de l’Alella.

Segons Manrique Rodríguez, la plantilla de l’Infantil ‘B’ ha començat la seva etapa al futbol 11 amb una ràpida adaptació.

A més, una altra bona notícia és el “bon ambient del vestidor”. Aquesta bona sintonia existent entre els jugadors, sumada a la seva qualitat, ha facilitat les coses. “L’objectiu és anar setmana a setmana; els resultats són anecdòtics ara per ara, però sempre és molt més fàcil aprendre guanyant. Volem que aquesta temporada l’equip s’adapti del tot a aquest nou estil de joc per ser més exigents l’any vinent”, assegura Manrique Rodríguez.

El tècnic defineix l’Infantil ‘B’ com una “pinya” i destaca el caràcter guanyador dels jugadors. “Estem en una categoria on el físic de primer any es nota. Alguns infantils de segon any ja comencen a fer el canvi físic i a nosaltres, que som de primer any, ens pot penalitzar. Ja hem jugat contra un rival de segon any, el Cabrils, i els vam derrotar tot i estar en clar desavantatge a nivell de potència atlètica”, celebra l’entrenador de l’Alella. Manrique es mostra molt satisfet per la capacitat que està demostrant l’Infantil ‘B’ a l’hora de “concedir poques ocasions de gol”.