Els primers juguen a casa contra el Vilassar de Mar ‘C’ buscant retallar distàncies amb el setè, mentre que els Veterans volen quasi assegurar la promoció

Un nou cap de setmana de futbol s’acosta i, amb ell, diversos partits de màxima emoció. En aquesta prèvia en destaquem dos, sobretot pel gran moment de forma pel qual passen els equips que en seran protagonistes. En primer lloc, cal fer esment del bon nivell de joc que està mostrant el Benjamí ‘A’ en les últimes cites del calendari.

El CF Alella juga dissabte a casa (11:40h) contra el Vilassar de Mar ‘C’, duel que ha de servir per mantenir la dinàmica ascendent de l’últim tram de lliga. Els nostres ocupen la novena plaça de la taula amb 34 punts, després de només encaixar una derrota en els darrers sis encontres oficials (13 punts sumats de 18).

El conjunt alellenc té el setè classificat a dos punts mancant set jornades, distància totalment recuperable. Mentre el Vilassar és tretzè i ve d’encadenar quatre derrotes seguides (només 1 triomf en els últims 6 partits), l’Alella respira un gran moment. Tot i així, no ens podem relaxar, ja que en la primera volta el resultat va ser d’empat (3-3). Cal tenir present que hem encaixat gairebé la mateixa xifra de gols que el rival (63 vs 65).

Per altra banda, els Veterans també afronten un matx clau: s’enfronten al quart classificat i a domicili. L’Alella visita dissabte (16h) els dominis del Sant Fost, principal rival dels roig-i-negres per entrar dins de la promoció d’ascens. Actualment la tercera plaça és alellenca (53 punts), però els verds són a només quatre punts de marge.

En cas de triomf visitant, els Veterans tenen l’oportunitat de deixar el primer dels seus perseguidors a una distància mínima de set punts. Aquest marge, mancant cinc jornades, seria deixar un peu al play-off. El Sant Fost ha estat molt regular al llarg de la temporada, situat sempre entre els cinc primers. Només recordar que en la primera volta ens van derrotar per un 0 a 3.

El Benjamí ‘A’ ocupa la novena plaça de la taula amb 34 punts, després de només encaixar una derrota en els darrers sis encontres oficials.

Canet FC-Primer Equip (diumenge a les 12h).

Cadet-Arenys de Mar ‘B’ (dissabte a les 14:15h).

Pla d’en Boet-Infantil (dissabte a les 11h).

Arenys de Mar-Aleví ‘A’ (dissabte a les 12:15h)