Sota la direcció esportiva de Brain Futbol, el CF Alella ha iniciat avui una nova edició del campus d’estiu. Us expliquem quin és el protocol intern del campus pel que fa a la seguretat

El CF Alella BrainFutbol ja han donat el tret de sortida al campus d’estiu 2020. Les primeres tres setmanes ja estan complertes, i encara resta alguna plaça en les dues últimes.

El campus d’enguany és especial, ja que després del confinament a causa del COVID-19 ha de servir com a eina socialitzadora i per fer una tornada progressiva al futbol. Brain Futbol sempre té en la millora dels aspectes tècnics la seva base, però aquest any tot serà més progressiu.

Us volem explicar quina és l’organització interna del campus per tal de garantir la seguretat de tothom. El campus compta amb una direcció i també amb una figura de coordinació i de cap de seguretat, els quals coordinen els serveis de neteja i el manteniment. Els entrenadors i els ajudants són la seva extensió al terreny de joc.

Tots els participants del campus segueixen un protocol molt definit.

Protocols clars

Tots els participants del campus segueixen un protocol molt definit. Les entrades i les sortides es fan esglaonades i per torns, igual que l’esmorzar. A més, es disposen de dos accessos independents al camp per evitar la massificació, mentre que el terreny de joc s’ha dividit en 4 zones on, com a màxim, hi poden treballar 10 jugadors.

L’ús dels vestidors no es permet i cada jugador s’ha de desinfectar les mans abans d’iniciar la sessió, abans d’esmorzar i després d’acabar l’entrenament. El material i la zona d’entrenament es desinfecta abans i després i els entrenadors utilitzen mascareta.