Les dues plantilles de l’Alella obtenen una matrícula d’honor després de derrotar els seus rivals marcant 7 gols. Gran actuació!

Tot i que la jornada del cap de setmana encara té un partit pendent, el del Benjamí ‘B’ al camp del Sant Pol ‘C’(avui a les 18:145h), el club ha viscut grans alegries durant els dos dies d’enfrontaments viscuts a Alella i arreu del Maresme. Dues de les principals bones notícies les van protagonitzar el Primer Equip i l’Aleví ‘B’.

A la Quarta Catalana, els homes de Carlos Cuevas es van recuperar de la derrota patida en el derbi superant àmpliament l’Empenta (7-1). L’Alella, consolidat dins dels sis primers amb 25 punts, ja acumula més partits guanyats (8) que perduts (7) i davant l’Empenta va assolir el seu rècord golejador de la temporada.

El duel va ser molt atractiu, tot i que la primera meitat va estar totalment dominada pels nostres. Al descans, els locals manaven per 3 a 0, gràcies a les dianes de Rafa (10’), Albert Garcia (17’) i Manuel Gallardo (44’).

Les emocions fortes van arribar en el tram inicial de la represa, quan es van viure tres gols en només 5 minuts. El 3 a 1 de l’Empenta, el 4 a 1 de l’Alella convertit per Jesús i una nova reacció visitant amb el 4 a 2. La calma definitiva va arribar quan Albert (75’) va fer el 5 a 2, diana que va acabar d’aplanar el camí pels definitius 6 a 2 i 7 a 2 signats per Adri (80’) i Jesús (89’).

Les emocions fortes van arribar en el tram inicial de la represa, quan es van viure tres gols en només 5 minuts

Ningú els atura

Si hem d’escollir un dels equips amb millor ratxa ara mateix dins del club, segurament hauríem de parlar o dels Veterans o de l’Aleví ‘B’. Els petits són segons amb 36 punts després d’encadenar el vuitè triomf consecutiu a la lliga.

Derrotant el Molinos ‘B’ a domicili (1-7), el bloc de Toni Larrosa va assegurar la seva dotzena victòria en 14 jornades: uns números increïbles i que posen pressió al líder, l’Atlètic Masnou ‘D’ (42).

La regularitat i l’alt nivell mostrats per l’Alella són més que evidents, ja que en els darrers vuit encontres oficials l’equip només ha rebut 6 gols. Contra el Molinos, Mauro va tornar a demostrar que és un dels grans jugadors de la categoria anotant 4 dianes. El davanter va estar ben secundat per Antonino (pitxitxi alellenc amb 26 gols), Álex Nova i Dani Mayral.

Lares Legends 1-2 Veterans | Els Veterans són líders amb 43 punts |

Pla d’en Boet 5-3 Juvenil ‘A’ | El Juvenil ‘A’ és setè amb 15p |

Juvenil ‘B’ 4-2 Cirera ‘B’ | El Juvenil ‘B’ és segon amb 31p |

Premià de Mar 1-4 Cadet ‘A’ | El Cadet ‘A’ és líder amb 37p |

Cadet ‘B’ 2-2 Pomar ‘B’ | El Cadet ‘B’ és catorzè amb 5p |

Argentona ‘D’ 1-4 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és segon amb 33p |

Infantil ‘B’ 4-3 Tiana ‘C’ | L’Infantil ‘B’ és setè amb 19p |

Aleví ‘A’ 2-4 Mollet ‘B’ | L’Aleví ‘A’ és setè amb 22p |