El Benjamí ‘B’ segueix agafat a la part alta, en quarta plaça, després d’encadenar cinc triomfs seguits i l’Aleví ‘A’ S11 fa el seu millor partit

Un dels equips del club que millor rendiment i inici de temporada està fent és el Benjamí ‘B’ S10. Els verds han començat el curs sent molt regulars i estan aconseguint seguir el ritme dels millors conjunts de la competició.

Després de 10 jornades, l’Alella ocupa la quarta plaça amb 22 punts i un balanç de 7 triomfs, 1 empat i 1 sola derrota. Els nostres petits ‘guerrers’ són només a 5 punts del líder, el Hamelin (27), i també molt a prop del Premià (27) i de l’Argentona (24).

El darrer triomf assolit a la lliga al camp del difícil Cabrils ha reafirmat les intencions de l’Alella de donar batalla els millors de la categoria (3-4). El Benjamí ‘B’ iniciava el matx mostrant-se molt efectiu i assolint una renda de 0 a 2, després dels gols de Josep Alemany (3’) i Ryan Casado (9’).

La reacció del Cabrils al 16’ (1-2) seria neutralitzada en escassos segons per mitjà de Ryan Casado (17’), autor de l’1 a 3. Tot seguit arribaria el 1 a 3 de Josep Alemany (27’). Tot i que al final tocaria patir (3-4), el triomf marxava cap a Alella. Els verds han guanyat cinc partits seguits i han completat un mes de lliga perfecte.

Qui també tanca la jornada de celebració és l’Aleví ‘A’ S11, guanyador del seu segon partit del curs. L’Alella va completar la seva millor actuació de la temporada fins al moment, golejant el Sant Cebrià (7-2).

La segona ben merescuda

Qui també tanca la jornada de celebració és l’Aleví ‘A’ S11, guanyador del seu segon partit del curs. L’Alella va completar la seva millor actuació de la temporada fins al moment, golejant el Sant Cebrià (7-2).

Els nostres van remuntar el gol inicial visitant (0-1) i van fer un últim tram de partit memorable, després que el Sant Cebrià es posés a una diana de l’empat amb el 3 a 2. Gran partit de tot l’equip i rendiment molt constant. Ibrahim (2), Roger Rabanal (2), Jan, Sergi Gargantiel i Louay Ftila marcarien els gols alellencs.

Aquest resultat deixa els verds desens amb 6 punts i els omple de moral i confiança. L’equip ha guanyat dos dels darrers tres partits de lliga i està competint molt bé en aquest tram de la competició.  

La resta de la jornada 

Benjamí ‘A’ S9 2-1 Juventus

Premià CE 16-0 Infantil ‘B’

UE Burriac 2-7 Prebenjamí ‘A’ S7

Juventus 10-0 Aleví ‘B’ S12

Masnou 4-4 Aleví ‘A’ S12

Benjamí ‘A’ S10 7-3 Cirera

Sant Pol 1-4 Prebenjamí ‘A’ S8

Cirera 4-1 Cadet ‘A’

1r Equip 1-4 Tiana

Veterans 2-1 Vista Mar

Juvenil ‘A’ 4-5 Cirera

Infantil ‘A’ 1-0 Premià