L’Aleví ‘A’ afronta una jornada especial: pot completar una volta del calendari de competició guanyant de forma consecutiva!

Si hi ha un equip dins del club que s’està mostrant regular aquesta temporada, aquest és l’Aleví ‘A’. La plantilla de Kevin Sorbas lidera la classificació de la lliga amb 51 punts, deu més que el segon classificat.

Aquest cap de setmana, l’Alella es prepara per visitar el camp de la UD Molinos (dissabte a les 11h); un nou test per posar a prova la fiabilitat del principal aspirant a l’ascens.

Per què volem parlar de l’Aleví ‘A’? Doncs ben senzill: perquè no perd des del passat Octubre, quan va caure contra el Masnou (6-0). Des d’aleshores, els nostres han sumat 15 triomfs en 15 partits, ratxa que ha situat la plantilla alellenca a un sol duel d’un registre èpic: una volta completa del calendari guanyant de forma consecutiva.

Si l’Aleví ‘A’ guanya dissabte la UD Molinos encadenarà una volta sencera del campionat invicte. Aquesta gesta és ben difícil, i és només a l’abast dels equips més poderosos i ordenats.

Si l’Aleví ‘A’ guanya dissabte la UD Molinos encadenarà una volta sencera del campionat invicte

Actualment, l’Aleví ‘A’ està anotant una mitjana de quasi 5 gols per partit, mentre que en rep menys de 3. Cal destacar que entre Ousmane Corominas (38) i Shayne Kirksay (13) han convertit 51 dianes, més que tres equips de la lliga en la seva totalitat: el Sant Pol, el Cabrils i el Vilassar de Mar. Esperem que el cap de setmana segueixi la ratxa contra un Molinos a qui ja vam derrotar en la primera volta (6-4).

La resta de la jornada