El bloc dirigit per Cristian Rodríguez i Ismael Garcia és el conjunt menys golejat de l’entitat; un mur que només ha rebut set dianes.

Quan parlem de líders dins del Club de Futbol Alella, un dels més sòlids el trobem dins de vestidor de l’Aleví ‘B’. El primer classificat del grup 26 de la Tercera Divisió està protagonitzant un inici de temporada prometedor, guanyant tots els seus partits i exhibint un alt nivell de joc.

Dins de la seva lliga, al CF Alella només li aguanta el ritme el Cabrils. Els nostres jugadors han sumat 18 punts de 18 possibles, acreditant una estadística de 64 gols marcats (42 en les dues darreres jornades).

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

Sens dubte, una de les claus de l’èxit d’aquest gran inici és l’equilibri defensiu que està mostrant la plantilla de Cristian Rodríguez i Ismael Garcia. Només s’han rebut set gols en 360 minuts de joc (mitjana de un cada 51 minuts). Per cada ocasió que l’Aleví ‘B’ recull l’esfèrica de la seva pròpia porteria, el rival ho fa en més de nou ocasions; simplement espectacular.

A banda de situar el focus en el rigor tàctic i la bona feina de la defensa, les actuacions d’Óscar Mayral també s’han de valorar. El porter de l’Aleví ‘B’ s’ha mostrat molt solvent sota els pals, tancant tres partits sense encaixar i sent el segon en la cursa pel Zamora de tota la lliga.

Els ‘killers’, per la seva part, també ho estan fent realment bé: Gavin Taylor és el pitxitxi del campionat amb 15 dianes, mentre que Oriol Cabero ocupa la tercera plaça d’aquesta classificació amb 13 gols.