Nit històrica pel Femení del CF Alella al camp del Lloretenc; el Prebenjamí també brilla, aconseguint una èpica remuntada en horari Champions (7-6)

Els dos partits ajornats que ahir al vespre van disputar el Femení i el Prebenjamí del club van acabar amb un resultat d’èxit rotund pels nostres interessos. En els dos casos, el CF Alella faria honor a l’escut.

El Femení de José Bustos es desplaçava fins al camp del Lloretenc buscant la segona alegria de la temporada i, al final, tornaria cap a Alella amb un dels triomfs més contundents en la història de la secció. Les jugadores roig-i-negres dominarien el joc de cap a peus, apropiant-se de la possessió per anar desgastant el rival a base de toc.

Sens dubte, la gran protagonista del xoc seria Maite López, autora de sis dianes. L’Alella marcava els quatre primers gols del partit mitjançant López (5’, 34’ i 39’) i Carlota Serarols (8’), però acte seguit arribava el 1 a 4 del Lloretenc (1-4).

Durant el segon temps, Maite López tornaria a aparèixer fer el cinquè (61’), obrint de nou l’aixeta dels gols alellencs. El bloc de José Bustos continuaria atacant sense aixecar el peu de l’accelerador i acabaria enfonsant del tot la defensa del Lloretenc. Conchi Galvan (68’ i 75’), Carlota Serarols (79’) i Maite López (70’ i 71’) incrementarien l’avantatge visitant fins al 1 a 10 definitiu (1-10). El resultat ho diu tot: nit històrica pel Femení del CF Alella

Remuntada amb èpica de Champions (7-6)

El Prebenjamí, per la seva part, estava emocionat pel fet de poder jugar en horari nocturn contra l’Olímpic Malgrat. Els jugadors de Xavi Alonso i Marc Sisó, onzens amb nou punts, s’adaptarien a la perfecció a la nit d’Alella, remuntant de forma èpica un partit que s’havia posat molt difícil (7-6).

El CF Alella hauria d’aixecar múltiples situacions de marcador advers: un 0 a 1, un 1 a 3 i un 2 a 4. Els nostres jugadors, però, mai perdrien la fe i serien capaços de capgirar el partit gràcies a encadenar quatre gols seguits (del 2 a 4 al 6 a 4).

Joan Verdú anotaria quatre dianes, mentre que Max Martínez, Héctor López i Narcís Xatart també se sumarien a la causa en atac. El Prebenjamí demostra caràcter i vol mirar cap amunt.