El CF Alella de Carlos Garcia compta ja amb una nòmina de 14 jugadors per encarar la pròxima temporada a la Quarta Catalana.

Immers en plena pretemporada, el primer equip del CF Alella ja disposa de dues terceres parts de la nova plantilla que defensarà els interessos de l’entitat a la Quarta Catalana. L’objectiu del cos tècnic és configurar un bloc competitiu que pugui lluitar per fites importants. Sens dubte, recuperar la categoria perduda el curs passat seria l’escenari idoni.

De moment, després dels primers amistosos disputats, el tècnic Carlos Garcia té a la seva disposició 14 jugadors confirmats. L’equip encara s’ha de completar, ja que el debut a la lliga no es produirà fins al primer cap de setmana d’octubre.

Els defenses Samu Guerrero i Edu Romero, els migcampistes David Vide i Brian Lisak, i els davanters Adrés Pallas i Ayoub El Couitro es queden a l’entitat.

Les incorporacions fetes fins ara són la del porter Rafa Navarrete (UE Alella), la dels defenses Jonatan Jimena (UD Catalana), Kevin (At.Masnou) i Sergio (Badalona Sud), els migcampistes Kiko (Singuerlín), Aitor Romero (Premià) i Paco (UD Catalana) i la del davanter Axel Saavedra (AE Empenta).

De moment, la primera plantilla té opcions de competir en dos grups diferents de la Quarta Catalana: el V i el VI. En cas de jugar al grup V (lliga de 13 equips del Maresme), l’Alella debutaria l’1 d’octubre a casa contra el Dosrius (18h).

En cas de sortir al grup VI (14 clubs del Maresme, Badalona, Santa Coloma i Barcelona), el bloc de Carlos Garcia s’estrenaria el 2 d’octubre al camp de l’Alzamora (12h).